Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Κρατείται 48χρονος που φέρεται ότι σκότωσε τη μητέρα του

Παλαιό Φάληρο: Κρατείται 48χρονος που φέρεται ότι σκότωσε τη μητέρα του
Παλαιό Φάληρο: Τραγωδία τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο, καθώς ένας 48χρονος προσήχθη και εξετάζεται με την κατηγορία ότι σκότωσε την μητέρα του 78 ετών και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι

Τραγωδία τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο. Ένας 48χρονος προσήχθη και εξετάζεται με την κατηγορία ότι σκότωσε την μητέρα του 78 ετών και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03.30 σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σολωμού 53. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά από περίοικους και στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα και με την βοήθεια αστυνομικών απεγκλώβισαν τον 48χρονο, ο οποίος ήταν ακόμα στο διαμέρισμα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά και βρήκαν νεκρή την 78χρονη, η οποία από τραύματα εκτιμάται ότι δεν πέθανε από την πυρκαγιά. Ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς. O 48χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ αναμένεται να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments