Focus

Κιμ Καρντάσιαν: «Παθαίνω κρίσεις πανικού όταν πρέπει να ντυθώ μόνη μου χωρίς τον Κάνιε»

Κιμ Καρντάσιαν: «Παθαίνω κρίσεις πανικού όταν πρέπει να ντυθώ μόνη μου χωρίς τον Κάνιε»

Πηγή Φωτογραφίας: XXL Mag- HerNews - Capital FM

Κιμ Καρντάσιαν: «Ο Κάνιε ερχόταν και μου έλεγε, "Πρέπει να κάνεις τα μαλλιά σου έτσι. Πρέπει να βαφτείς έτσι". Αυτός είναι ο τρόπος να εκφράσει την αγάπη του, τα ρούχα του»

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι παθαίνει ακόμη και σήμερα «κρίσεις πανικού μόδας», όταν πρόκειται να διαλέξει ρούχα, επειδή ο Κάνιε Γουέστ συνήθιζε να επιμελείται πάντα το στιλ της. Η 41χρονη σταρ, στο τελευταίο επεισόδιο των The Kardashians, είπε ότι βιώνει ακραίο άγχος μετά το διαζύγιο με τον διάσημο ράπερ, όταν είναι να διαλέξει κάποιο outfit, επειδή ο Κάνιε Γουέστ είχε αναλάβει αποκλειστικά το styling της στη διάρκεια της σχέσης τους.

Μιλώντας στην αδερφή της, Κόρτνεϊ με αφορμή το εν εξελίξει διαζύγιο, η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχθηκε ότι «έφτασα σε ένα σημείο που του ζητούσα συμβουλές για τα πάντα- μέχρι και τι να φορέσω»

«Ακόμη και τώρα παθαίνω κρίσεις πανικού, του τύπου, τι να φορέσω;», εξήγησε. «Στη Νέα Υόρκη -πρέπει να το πω- επιμελήθηκε το στιλ μου για το Saturday Night Live», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην σύζυγός της είχε επιμεληθεί όλα τα look της για το σόου, που προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, όπου εμφανίστηκε με μια ολόσωμη, ροζ φόρμα Balenciaga.

«Μετά για το περιοδικό Wall Street Journal, κέρδισα το βραβείο καινοτομίας για το SKIMS. Και θυμάμαι να λέω, “Πώς θα φορέσω κάτι, που δεν έχει ξαναφορεθεί;”», συνέχισε.

«Σε αγχώνει; Σκέφτεσαι ας πούμε, “είναι κακό σύνολο αυτό;”», την ρώτησε η 43χρονη Κόρτνεϊ.

Για να παραλάβει το βραβείο της WSJ, τον περασμένο Νοέμβριο, η Κιμ επέλεξε ένα δερμάτινο φόρεμα από την συλλογή SKIMS x Fendi, συμπληρώνοντας το look με ασορτί γάντια, μπότες και διαμαντένια κοσμήματα. Ωστόσο λέει, πως ο Κάνιε Γουέστ, της τηλεφώνησε αργότερα με αρνητικά σχόλια.

«Μου είπε πως η καριέρα μου τελείωσε. Και μετά μου έδειξε μια φωτογραφία της Marge Simpson να φοράει κάτι παρόμοιο», είπε στην Κόρτνεϊ.

Αργότερα στο επεισόδιο, η Κιμ επισκέφτηκε την ντουλάπα της για έμπνευση προκειμένου να βρει κάτι να φορέσει στους γάμους των φίλων της Πάρις Χίλτον και Σάιμον Χακ

«Σίγουρα ξέρω τι μου αρέσει, αλλά οπωσδήποτε δεν υπήρξα ποτέ οραματίστρια», παραδέχεται. «Ο Κάνιε ερχόταν και μου έλεγε, “Πρέπει να κάνεις τα μαλλιά σου έτσι. Πρέπει να βαφτείς έτσι”. Αυτός είναι ο τρόπος να εκφράσει την αγάπη του, τα ρούχα του. Πάντα τον εμπιστευόμουν», πρόσθεσε.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον διάσημο ράπερ, η Κιμ Καρντάσιαν λέει ότι ακόμη προσπαθεί να ορίσει την δική της ταυτότητα στη μόδα.

«Προσπαθώ να βρω ποια είμαι στον κόσμο της μόδας, ή ποια είμαι μόνη μου», λέει. «Πάντα ήμουν η Καρντάσιαν με τις αδελφές μου, και μετά ήμουν η “Kimye” [kim + Kanye= Kimye]. Σε φάση, ποια είναι η Κιμ Κ; Αυτό είναι το στοίχημα. Πώς θα βγω εκεί έξω χωρίς τον Κάνιε;», σημείωσε. Ωστόσο πρόσθεσε ότι με τον καιρό αποκτά ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. «Επιτέλους βγαίνω έξω και σκέφτομαι πως μπορώ να τα καταφέρω».

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς The Kardashians, τον προηγούμενο μήνα, η Κιμ είχε αποκαλύψει πως ο πρώην σύζυγός της ήθελε να «παρατήσει τα πάντα και να αφιερώσει την ζωή του στο να γίνει στιλίστας μου».

«Ο Κάνιε πάντα με έντυνε, πάντα έκανε το styling μου», είπε πει στις αδελφές της, Κόρτνεϊ και Κλόε. «Στις αρχές της δεκαετίας το 2000, μου έστελνε κυριολεκτικά ένα σωρό emails με διάφορα look και πώς θα έπρεπε να είναι το στιλ μου και πάρα πολλές φωτογραφίες να πάρω έμπνευση».

Η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά- τις κόρες τους, Νορθ, 8 ετών και Σικάγο, 7 ετών και δυο γιους, τον Σεντ, 6 ετών και τον Ψαλμ, 3 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments