Lifestyle

Γιώργος Λιανός: Μαζί με την μικρή κόρη του μας εύχονται καλό καλοκαίρι από τον Άγιο Δομίνικο

Γιώργος Λιανός: Μαζί με την μικρή κόρη του μας εύχονται καλό καλοκαίρι από τον Άγιο Δομίνικο

Πηγή Φωτογραφίας: HELLO.gr

Γιώργος Λιανός: Η μικρή Βαλέρια απολαμβάνει τις τροπικές παραλίες και το καλοκαίρι μαζί με ντούπιους κατοίκους

Ο Γιώργος Λιανός εκτός από πετυχημένος παρουσιαστής του Survivor έχει και τον ρόλο του πατέρα μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσπαθήσει να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την οικογένειά του.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Η μόλις 14 μηνών κόρη του, ταξιδεύει με τη μητέρα της, Κωνσταντίνα Καραλέξη, αρκετά συχνά στον Άγιο Δομίνικο για να επισκέπονται από κοντά τον γλυκό τους μπαμπά.  Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, αγαπά τα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο ως μέρος του ελληνικού Survivor όσο και ως πατέρας με τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και η μικρή τους κόρη βρίσκονται μαζί του, ο ίδιος αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμες τους στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο η μικρή Βαλέρια – Ασημούλα, όπως είναι το όνομα που θα της δώσουν, φαίνεται να λέει κάτι το οποίο προσπάθησε να «μεταφράσει» στους διαδικτυακούς του φίλους, ο Γιώργος Λιανός.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Το σύνθημα είναι “καλό καλοκαίρι”»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments