Focus

Victoria Beckham: «Είναι πολύ παλιομοδίτικη νοοτροπία, το να θες να είσαι πολύ αδύνατη»

Victoria Beckham: «Είναι πολύ παλιομοδίτικη νοοτροπία, το να θες να είσαι πολύ αδύνατη»

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR

Victoria Beckham: Η σχεδιάστρια μόδας αναφέρθηκε στον σωματότυπο που θέλουν οι αληθινές γυναίκες.

Όσο κι αν ο κόσμος της μόδας επιμένει στον skinny σωματότυπο, έχοντας κάνει μικρά βήματα προς την συμπερίληψη, η Victoria Beckham έχει αντίθετη άποψη με αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη νέα εποχή που βιώνουμε.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “είναι πολύ παλιομοδίτικη νοοτροπία, το να θες να είσαι πολύ αδύνατη”, καθώς κατά τη γνώμη της οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να δείχνουν υγιείς και με καμπύλες. “Θέλουν να έχουν στήθος και οπίσθια”, δήλωσε η σύζυγος του David Beckham, αφού διαπίστωσε, ειδικότερα μετά την πανδημία και δουλεύοντας για αρκετό καιρό στη Νότια Φλόριντα, το πώς πραγματικά θέλουν να είναι οι γυναίκες.

“Υπάρχουν πολλές γυναίκες με καμπύλες στο Μαϊάμι και πραγματικά το έχουν. Περπατούν στην παραλία του Μαϊάμι χωρίς να φορούν πολλά ρούχα και φαίνονται φανταστικές. Δείχνουν τα σώματά τους με τόση αυτοπεποίθηση. Βρήκα τη στάση τους και στο στιλ τους αρκετά απελευθερωτικά”, εξήγησε η Beckham.

Παράλληλα, δεδομένου πως έχει μία κόρη, νιώθει καλά που η 11χρονη Harper μεγαλώνει με αυτά τα πρότυπα. Από την άλλη, όταν η συζήτηση φτάνει στη δική της εμφάνιση, η ίδια απαντά πως έχει βρει έναν τρόπο ζωής – την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική – που την κάνει ευτυχισμένη. “Όταν είσαι μικρότερος παλεύεις εναντίον της ισορροπίας, όμως μεγαλώνοντας έχω φτάσει στο σημείο όπου γνωρίζω πώς αυτή η ισορροπία μοιάζει. Απλά ξέρω τι λειτουργεί στην περίπτωσή μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Beckham αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμα γυμναστικής της, προσθέτοντας περισσότερα βάρη, προκειμένου να αποκτήσει όσο πιο ωραία οπίσθια μπορεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments