Τεχνολογία

Δείτε τα νέα Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon που ξεπούλησαν σε 5 λεπτά

Δείτε τα νέα Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon που ξεπούλησαν σε 5 λεπτά

Πηγή Φωτογραφίας: GSMArena.com- Shopee Singapore

Η Samsung κυκλοφόρησε ένα Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition στην Κορέα τον περασμένο μήνα και ξεπούλησε μέσα σε πέντε λεπτά

Η Samsung κυκλοφόρησε ένα Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition στην Κορέα τον περασμένο μήνα και ξεπούλησε μέσα σε πέντε λεπτά. Τώρα, η εταιρεία επέστρεψε με ένα νέο προϊόν με θέμα τα Pokemon, τα Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Monster Ball που εξαντλήθηκαν σε χρόνο μηδέν.

Τα Galaxy Buds 2 Pokemon Monster Ball είναι στην ουσία η πλήρως μαύρη έκδοση που είδαμε πρόσφατα μέσα σε μία έξτρα σφαιρική θήκη που μοιάζει με poke ball. Σύμφωνα με πηγές, η ειδική έκδοση ξεπούλησε σε λιγότερο από μία ώρα, ίσως ο χρόνος ρεκόρ να ήταν 5 με 20 λεπτά.

Η μπάλα δεν αντικαθιστά τη θήκη, οπότε μπορεί όποιος θέλει να ψάξει στα διάφορα marketplace και να βρει αντίγραφα που σίγουρα θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες – αν όχι ώρες. Από εκεί και πέρα τα Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Monster Ball.

Αν και δεν μπορεί κανείς να τα αποκτήσει αυτή τη στιγμή, περιμένουμε η εταιρεία να βγάλει επιπλέον κομμάτια – γιατί αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή. Όπως και να έχει, τα Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Monster Ball κόστιζαν 134.000 won (~100€) από 119.000 won (~89€) που κάνει η κλασική έκδοση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments