Αθλητισμός

Φακούντο Σάντσες: Μια… ανάσα από την παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Φακούντο Σάντσες: Μια… ανάσα από την παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φακούντο Σάντσες: Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός μπακ θα συνεχίσει στο Τριφύλλι για άλλον ένα χρόνο

Μπορεί το συμβόλαιο του Φακούντο Σάντσες με τον Παναθηναϊκό εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο όλα δείχνουν ο Αργεντινός μπακ θα συνεχίσει στο Τριφύλλι για άλλον ένα χρόνο, ανανεώνοντας έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι “πράσινοι” έχουν αποφασίσει στρατηγικά να δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Βαγιαννίδη τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναβαθμίζοντας το ρόλο του στην ομάδα σε Νο2 πίσω απ’ τον Γιάννη Κώτσιρα, για τη θέση του δεξιού μπακ.

Μία αποχώρηση του Σάντσες θα έμοιαζε… φυσιολογική υπ’ αυτό το πρίσμα, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Αργεντινός δεν παύει να αποτελεί μία αρκετά αξιόπιστη λύση για όλες τις θέσεις της άμυνας. Επιπλέον, είναι team player, δεν “γκρινιάζει” ποτέ, ακόμη κι αν δεν μένει στον πάγκο για σερί αγώνων, ενώ όπου του ζητήθηκε και χρειάστηκε κάλυψε κάθε κενό στην αμυντική γραμμή, παίζοντας κι αριστερός μπακ (6 φορές) αλλά ακόμα και στόπερ.

Επιπλέον, είναι πολύ θετικό στοιχείο μέσα στα αποδυτήρια, ενώ το συμβόλαιό του είναι πολύ χαμηλό. Και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, είναι υπέρ της παραμονής του στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, τουλάχιστον με βάση αυτά που θα του προταθούν από τους “πράσινους”.

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη «Διπλή Ανάπλαση»

Δυο ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, έγινε ακόμη ένα -πολύ- σημαντικό βήμα προς την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του “τριφυλλιού” και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στην περιοχή του Βοτανικού, μέσω του πρότζεκτ της “Διπλής Ανάπλασης”, καθώς υπεγράφησαν όλες οι συμβάσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Το πρωί της Κυριακής (22/5), οι κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης (Δήμος Αθηναίων), Άδωνις Γεωργιάδης (Κυβέρνηση-Υπουργείο Ανάπτυξης), Γιάννης Αλαφούζος (ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Μαλακατές (Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός) κι εκπρόσωπος των τραπεζών (ΑΕΠ Ελαιώνα) έβαλαν τις υπογραφές τους σε όλες τις (διμερείς ή τριμερείς) συμβάσεις που σχετίζονται με το έργο και πλέον προχωρούν κανονικά οι διαγωνισμοί για τους αναδόχους που θα αναλάβουν την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments