Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επικεφαλής του ΔΝΤ: Εξαίρω εσάς και την Ελλάδα, όπου και εάν πηγαίνω

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επικεφαλής του ΔΝΤ: Εξαίρω εσάς και την Ελλάδα, όπου και εάν πηγαίνω
Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επικεφαλής του ΔΝΤ: Με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, συναντήθηκε στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, συναντήθηκε στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εξαίρω εσάς και την Ελλάδα, όπου και εάν πηγαίνω», τόνισε η κ. Γκεοργκίεβα για να της απαντήσει ο πρωθυπουργός ότι «οι μεταρρυθμίσεις έχουν αποτέλεσμα».

Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ συμφώνησε με την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας: «Ναι, έχουν και η Ελλάδα είναι μια χώρα, που το έχει αποδείξει».

Συνάντηση Μητσοτάκη -Φον ντερ Λάιεν στο Νταβός: Στο τραπέζι ενεργειακά και Ουκρανία

Με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα στο Νταβός με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι νεότερες εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα και η κατάσταση στην Ουκρανία, και έγινε ανταλλαγή απόψεων ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 30 και 31 Μαΐου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments