Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έληξε την συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου

ΑΕΚ: Έληξε την συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

ΑΕΚ: Ο δικέφαλος έληξε την συνεργασία του με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου.

Τέλος ο Γιάννης Παπαδημητρίου από την ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης μετά τις αποτυχίες στα ματς και με την ομάδα να μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έληξε την συνεργασία του με την ομάδα.

Ακόμη, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ευχαριστώντας τον 46χρονο για την προσφορά του στον σύλλογο. O Παπαδημητρίου ήταν από τον Μάρτιο του 2021 στην Ένωση, έχοντας αρχικά τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών, αλλά τον Ιούλιο πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση

Ο 46χρονος γίνεται ο τρίτος που περνάει την πόρτα της εξόδου των Σπατών, μετά τους Κορομηλά και Καλτσίδη. Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις τρέχουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τις επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος να συνεχίζονται.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως θα υπάρξει πλήρη αλλαγή οργανογράμματος και στη Δομή των Ακαδημιών, όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπεύθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, Ηλίας Κυριακίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το… διαζύγιο με τον Γιάννη Παπαδημητρίου:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments