Nέα της αγοράς

Τesla: Ο Musk θα επιλέξει τις χώρες που θα κατασκευάσει εργοστάσια με τις κατάλληλες προϋποθέσεις

Τesla: Ο Musk θα επιλέξει τις χώρες που θα κατασκευάσει εργοστάσια με τις κατάλληλες προϋποθέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Tesla ζητά από την ινδική κυβέρνηση να μειώσει τους φόρους ώστε να μπορεί να πουλάει εισαγόμενα αυτοκίνητα

Η Tesla δεν θα δημιουργήσει εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων σε καμία τοποθεσία όπου δεν της επιτρέπεται να πωλεί και να συντηρεί πρώτα τα οχήματά της, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk σε ένα tweet όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα σχέδιά του για την Ινδία.

Η Tesla ζητά από την ινδική κυβέρνηση να μειώσει τους φόρους ώστε να μπορεί να πουλάει εισαγόμενα αυτοκίνητα για να δοκιμάσει την αγορά πριν δεσμευτεί να κατασκευάσει εργοστάσιο στη χώρα.

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι έχει ενθαρρύνει την Tesla να προχωρήσει στην τοπική παραγωγή οχημάτων και έχει ζητήσει από την εταιρεία να αποφύγει την πώληση αυτοκινήτων που κατασκευάζονται στην Σανγκάη, εντός της χώρας.

Ο Μασκ δήλωσε επίσης ότι η άλλη εταιρεία του, η Space Exploration Technologies αναμένει την έγκριση της κυβέρνησης στην Ινδία για να ξεκινήσει την υπηρεσία διαδικτύου Starlink. Η Starlink χρησιμοποιεί δορυφόρους για την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, δημιουργώντας μια εναλλακτική λύση σε σχέση με τα επίγεια συστήματα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.