Οδηγός

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Μέχρι τέλος Ιουλίου οι επιταγές 2021-22

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Μέχρι τέλος Ιουλίου οι επιταγές 2021-22
Κοινωνικός τουρισμός 2022: Συνεχίζονται οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 έως τις 31 Ιουλίου 2022, ενώ υπενθυμίζεται ότι και φέτος επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Συνεχίζονται οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 έως τις 31 Ιουλίου 2022, ενώ υπενθυμίζεται ότι και φέτος επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 6 βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο Νομό Έβρου είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών, η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας Ευβοίας είναι 12 βράδια. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις για φθηνότερες διακοπές για χιλιάδες πολίτες

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη όλων των προγραμμάτων, μέσω των οποίων, χιλιάδες πολίτες θα μπορέσουν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές. Τα προγράμματα που τρέχουν είναι ο Τουρισμός για Όλους, ο Κοινωνικός Τουρισμός του ΟΑΕΔ καθώς και ο Κοινωνικός Τουρισμός του ΟΠΕΚΑ.

Το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους όπως ενημέρωσε το Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, θα ανοίξει από τις 5 Ιουλίου, με τη σχετική πλατφόρμα για τις αιτήσεις να ξεκινά να λειτουργεί τις επόμενες ημέρες. Το πρόγραμμα είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΑ και αφορά 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments