Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Επίσκεψη Καραγκούνη στη γαλανόλευκη [vid]

Εθνική Ελλάδος: Επίσκεψη Καραγκούνη στη γαλανόλευκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Εθνική Ελλάδος: Tην αποστολή της Eθνικής επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας [30/5] ο μεγάλος Γιώργος Καραγκούνης

Tην αποστολή της Eθνικής επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας [30/5] ο μεγάλος Γιώργος Καραγκούνης κατόπιν πρόσκλησης του ομοσπονδιακού προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών και επί σειρά ετών αρχηγός της «γαλανόλευκης» μίλησε στους διεθνείς για τις εμπειρίες του στην εθνική, τις μεγάλες επιτυχίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και απάντησε σε ερωτήσεις τους λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο UEFA Nations League.

«Η Εθνική ομάδα είναι για μένα το πιο σημαντικό. Πιστεύω το ίδιο και για σας. Σε όποια ομάδα του κόσμου κι αν παίζετε, ακόμη και στις καλύτερες ομάδες, μια επιτυχία με την Εθνική ομάδα είναι πάντα μεγαλύτερη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραγκούνης.

Άπαντες παρόντες στην προετοιμασία με Βόρεια Ιρλανδία

Με όλους τους διεθνείς που προσκλήθηκαν από τον Γκουστάβο Πογέτ παρόντες , συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την πρώτη αναμέτρηση στο UEFA Nations League, με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενσωματώθηκαν και οι «έσχατοι» που είχαν απομείνει, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων τους. badlock-ethniki

Αυτοί ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, που ήταν στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Παντελής Χατζηδιάκος, Βαγγέλης Παυλίδης, που βοήθησαν την Αλκμάαρ να κατακτήσει ένα εισιτήριο για το Conference League της νέας περιόδου, αντιμετωπίζοντας την Φίτεσε στα ολλανδικά πλέι οφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments