Πολιτική

Απάντηση Οικονόμου στον Τσίπρα: Ο Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές

Απάντηση Οικονόμου στον Τσίπρα: Ο Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές
Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το χρόνο των εκλογών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το χρόνο των εκλογών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Αλέξης Τσίπρας κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση».

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις. Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη» σημείωσε ο κ. Οικονόμου. Ο κ. Τσίπρας, πρόσθεσε, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο  μνημόνιο 100 δισ και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη»

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τις τρεις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ.  Κατά την εισήγησή του ο κ.Τσίπρας έκανε λόγο για «νέα κατάσταση και νέα καθήκοντα» και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ζήτησα να συνεδριάσει άμεσα η νέα Πολιτική Γραμματεία γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και δεν έχουμε χρόνο.

Πρέπει να αναδιατάξουμε άμεσα το κόμμα και να προχωρήσουμε σε χρεώσεις καθηκόντων τόσο στην ΠΓ όσο και στην Κεντρική Επιτροπή. Πρέπει να βάλουμε άμεσα μπροστά την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος. Και φυσικά, να εντείνουμε το σχεδιασμό πολιτικής με το βλέμμα προς τα έξω, προς την κοινωνία και όχι προς τα μέσα, όχι ενδοσκόπηση. Βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κοινωνική κρίση που θα φέρει σύντομα και πολιτικές εξελίξεις. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται σε διαρκή κοινωνική αμφισβήτηση αλλά και με πρωτοφανή μιντιακή στήριξη. Τα σημάδια ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι εμφανή, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα και οργανωτικά και προγραμματικά. Θα νικήσουμε στις εκλογές, αλλά χρειάζεται δουλειά και σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments