Ελλάδα

Γιώργος Παπαναούμ: Ο ρόλος της γυναίκας «αράχνης» – Ποια η σύνδεση με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Γιώργος Παπαναούμ: Ο ρόλος της γυναίκας «αράχνης» – Ποια η σύνδεση με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα
Πώς η αυτοκτονία του συνδέεται με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα - Τι αναζητούν οι αρχές

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, μέσα στο γυμναστήριο του στη Θεσσαλονίκη, που σόκαρε την τοπική κοινωνία, και προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης, με το Ανθρωποκτονιών να αναλαμβάνει την έρευνα.

Αιτία της εισαγγελικής παρέμβασης το σημείωμα που άφησε ότι είχε πέσει θύμα απάτης από μια γυναίκα που είχε σχέση μαζί του. Η γυναίκα αυτή, όπως έγραψε, του είχε αποσπάσει χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον καταχρεωμένο και απελπισμένο.

Ο 50χρονος στο σημείωμα κάνει λόγο για κύκλωμα που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια και προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών.

«Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια τους έφερνε βίζιτες έκανε τα γλυκά μάτια και κάποιες φορές να ήθελαν ναρκωτικά καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

«Τα είχε με μια γυναίκα της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές που εκμεταλλεύονται άτομα οικονομικά και τη μάθαινε πώς να τους πλησιάζει. Αυτή τα ήξερε και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση τον φέρανε», λένε οι μαρτυρίες.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή ανέφερε πως ο 50χρονος είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του. Ειδικότερα αναφέρει ότι η απόπειρα έγινε τη Δευτέρα.

Οι έρευνες και η σχέση με την υπόθεση Μπίκα

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στα όσα έγραψε στο σημείωμά του ο αυτόχειρας. Η γυναίκα «αράχνη» που φέρεται να τον εξαπάτησε και να του έκλεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ συνδέεται και με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.

Η εν λόγω γυναίκα που ο γυμναστής διατηρούσε σχέση μαζί της και ανέφερε ότι τον εξαπάτησε, φαίνεται πως είναι συγγενής της 17χρονης με την οποία η Γεωργία Μπίκα είχε πάει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εμφανίζεται ως δημιουργός πολλών ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιριών για συναλλαγές, κυρίως από Βουλγαρία. Μάλιστα φαίνεται να είναι εκείνη που παρότρυνε την 17χρονη να πάει στο συγκεκριμένο πάρτι.

Παράλληλα, εξετάζονται οι πληροφορίες ότι η γυναίκα «αράχνη» μαζί με τον σύζυγό της είχε γνωριμίες με επιχειρηματίες που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον της 24χρονης Γεωργίας.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν δικαστικές εκκρεμότητες για απάτες και ξέπλυμα χρήματος, ενώ γίνεται εκτεταμένη αστυνομική έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς ή και ύποπτες σχέσεις με αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments