Ελλάδα

Θεοδωρικάκος – Μπακογιάννης: Σύσκεψη για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Θεοδωρικάκος – Μπακογιάννης: Σύσκεψη για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, έγραψε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, λίγο μετά την πρόσφατη διένεξη και ανταλλαγή ανακοινώσεων, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με αντικείμενο την ασφάλεια στην Αθήνα.

Στην ευρεία σύσκεψη, για την οποία ενημέρωσε μέσω ανάρτησης, ο κ.Θεοδωρικάκος συμμετείχαν επίσης συνεργάτες του κ.Μπακογιάννη, αλλά και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την σύσκεψη εργασίας με θέμα την ασφάλεια στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων και τους συνεργάτες του καθώς και την συμμετοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ευρεία σύσκεψη της ηγεσίας του @yptpgr με το δήμαρχο της Αθήνας @KBakoyannis για τα θέματα ασφαλείας στο κέντρο &τις γειτονιές.Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας & της παραβατικότητας με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, pic.twitter.com/q3TrGtQJDJ

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) June 6, 2022

Ο δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία, συνοδευόμενα από φωτογραφίες, που καταγράφουν εύγλωττα την εικόνα της πόλης, ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας που επιχειρούν καθημερινά στο κέντρο και στις γειτονιές και επανέλαβε την ανάγκη να αλλάξει η φιλοσοφία της αστυνόμευσης.

«Ο Δήμος της Αθήνας και η δημοτική αστυνομία δεν επιθυμούν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την ΕΛ.ΑΣ στο έργο της. Είναι όμως απόλυτη η διαθεσιμότητά μας να προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος: Να αισθάνονται κάθε μέρα και ώρα ασφαλείς οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μας. Στο κέντρο και στις 129 γειτονιές της Αθήνας. Δεν έχει νόημα να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, έχει νόημα να εργαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε συστηματικότερα και αποτελεσματικότερα. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα» σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments