Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε live τη συζήτηση με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε live τη συζήτηση με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συζήτηση στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή»

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συζήτηση στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή». Κατά την αρχική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη χαλάρωση των μέτρων. Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία και είναι πιθανό να βρεθούμε με κάποιο κύμα που θεωρούμε ότι θα πλήξει τους πιο ευάλωτους, τους ηλικιωμένους ή όσους έχουν ειδικούς λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό».

Παράλληλα ανέφερε ότι «τα μέτρα δημόσια πολιτικής υγείας δεν θα είναι οριζόντια, θα εστιάζονται σε αυτές τις ομάδες» ενώ ειδικά για την τέταρτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό είπε ότι «θα περιμένουμε τις υποδείξεις της επιτροπής». Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ο τακτικός εμβολιασμός είναι κάτι που δεν πρέπει να φθίνει, χωρίς να πάμε σε οριζόντια μέτρα το φθινόπωρο».

Μήνυμα και στην Τουρκία

Ξεκάθαρη προειδοποίηση στην Τουρκία να μην μεταφέρει την ένταση που εκφράζεται σε ρητορικό επίπεδο στο πεδίο υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα έχει δείξει ότι μπορεί να υπερασπιστεί την κυριαρχία της έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές αλλά και στη φωτιά στη Βούλα. “Η φωτιά στη Βούλα αντιμετωπίστηκε πολύ καλύτερα από άλλες φωτιές αλλά αντιμετωπίστηκε με ομοβροντία κατηγορίων από την αξιωματική αντιποίτευση. Εχει ξεπεράσει τα όρια, με μηδενιστική κριτική. Για όσα γίνονται φταίει πάντα ο Μητσοτάκης. Δεν θα δεχτώ διαστρέβλωση των στοιχείων και ψέματα” σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Για την ακρίβεια

“Είναι υποχρέωση μας να κρατάμε εφεδρείες. Η πλατφόρμα για το Fuel Pass, είναι πολύ σημαντική παρέμβαση. Διορθώνει αναδρομικά μια αδικία. Από τον Ιούλιο θα έχουμε νέο σύστημα τιμολόγησης ρεύματος. Οι λογαριασμοί θα είναι πολύ πιο προβλέψιμοι και προσιτοί. Οι επιχειρήσεις ήδη βλέπουν μειωμένους λογαριασμούς” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις εκλογές

“Το γεγονός ότι φτάνουμε στο τέλος της θητείας δεν είναι άλλοθι για να ρίξουμε ρυθμούς. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστεί η χώρα σε αφόρητη τοξικότητα και διάλογο με κραυγές και κατηγορίες τους επόμενους 12 μήνες” δήλωσε ο πρωθυπουργός αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Δείτε εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments