Πολιτική

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ θα καθορίσει τις εξελίξεις στις επόμενες εκλογές

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ θα καθορίσει τις εξελίξεις στις επόμενες εκλογές
Κατρίνης: Εμφανίστηκε σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα καθορίσει τις εξελίξεις.

«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι διάχυτη» δήλωσε το Σάββατο ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης κατά τη διάρκεια του 10ου περιφερειακού συνεδρίου RGC στην Πάτρα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η περίοδος που ποινικοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ για τα πάντα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ ανέφερε πως το στοίχημα για την παράταξη είναι να αξιοποιηθεί η νέα γενιά, η οποία θα πρέπει να καθορίσει την ατζέντα της νέας εποχής.

Εμφανίστηκε σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα καθορίσει τις εξελίξεις. Με την αλλαγή ηγεσίας σημείωσε πως η παράταξη είναι σε άλλο βηματισμό, καθώς είναι το μόνο κόμμα που είναι σε άνοδο σε σχέση με τις εκλογές του 2019.

Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές

«Η πατρίδα μας έχει ανάγκη μια ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αν μας τιμήσει ο Ελληνικός λαός έχω χρέος και καθήκον να είμαι έτοιμος και θα είμαι έτοιμος», δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης .

Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής τόνισε ότι στο κρίσιμο θέμα της πολιτικής σταθερότητας μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ότι αφορά τους πάντες. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής, με βάση τους συσχετισμούς που θα έχουν διαμορφώσει οι πολίτες, θα κριθούν οι προθέσεις όλων. Αν σκέφτονται και πολιτεύονται με όρους ειλικρινούς συναίνεσης και συνεργασίας ή με όρους προσωπικής πολιτικής διάσωσης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments