Ελλάδα

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 44χρονος

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 44χρονος
Ο 44χρονος παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας στην αστυνομία, όπου ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο του φόνου

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή πήρε ο 44χρονος ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού στο Αργουλιό, του δήμου Μυλοποτάμου.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 22χρονου.

Νωρίτερα το πρωί, ο 44χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οδηγώντας ένα κόκκινο αγροτικό όχημα, έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, όπου παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε, τον 22χρονο.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του χωριού στο οποίο έγινε το φονικό, ενώ περιπολικά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από χθες μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών του δράστη και του θύματος, τα οποία απέχουν μόλις λίγα μέτρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, το πρωί της Κυριακής, δράστης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί σε δρόμο του χωριού. Λίγο αργότερα, ο 44χρονος μετέβη έξω από το σπίτι της αδερφής του 22χρονου, όπου και τον πυροβόλησε θανάσιμα.

To πρωί της Δευτέρας και σε εξαιρετικά «βαρύ» κλίμα, σύμφωνα με το τοπικό έθιμο κατά το οποίο δεν γίνονται κηδείες αν υπάρχει αβάφτιστο μέλος στην οικογένεια, ο νεογέννητος γιός του 22χρονου βαφτίστηκε.

Με πληροφορίες από το creta24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments