Ελλάδα

Κρήτη: Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε άνδρα που πέταξε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων

Κρήτη: Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε άνδρα που πέταξε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΡΗΤΗ ΤV

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού περιεχομένου, αφού πλέον είναι κακούργημα η εγκατάλειψη και θανάτωση ζώου, ενώ στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για κάθε ζωάκι, ήτοι 250.000 ευρώ για τα 5 γατάκια.

Ένα ακόμη αδιανόητο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ασυνείδητος Κρητικός συμπεριφέρθηκε με απαίσιο και βάναυσο τρόπο σε πέντε νεογέννητα γατάκια. Ο ανεκδιήγητος Ηρακλειώτης ξεκινώντας από το μετόχι του σε περιοχή πέριξ του Ηρακλείου όπου ο ίδιος διατηρεί κότες και σκυλιά, έφτασε στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Μοιρών, όπου σε κάδο εναπόθεσε τη σακούλα με τα γατάκια που είχε βρει στο μετόχι του κι αποχώρησ … σαν να μην τρέχει τίποτα! Ευτυχώς για καλή τους τύχη λίγη ώρα αργότερα μια γυναίκα πλησίασε τον κάδο και προς έκπληξή της άκουσε το νιαούρισμα των τρομαγμένων γατιών!

Αμέσως ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ, με τους αστυνομικούς να αξιοποιούν και υλικό από κάμερες στην περιοχή και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρούν στην ταυτοποίηση του 59χρονου Ηρακλειώτη  τον οποίο και επισκέφθηκαν στο σπίτι του. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού περιεχομένου, αφού πλέον είναι κακούργημα η εγκατάλειψη και θανάτωση ζώου, ενώ στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για κάθε ζωάκι, ήτοι 250.000 ευρώ για τα 5 γατάκια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments