Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σίμε Βρσάλικο

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σίμε Βρσάλικο

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Κροάτη δεξιού μπακ Σίμε Βρσάλικο βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. O διεθνής Κροάτης δεξιός οπισθοφύλακας ταξίδεψε ιδιωωτικά στην Αθήνα και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, ενώ ξεναγήθηκε και στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, καθώς και στην έδρα των «ερυθρόλευκων», το «Γ. Καραϊσκάκης».

Το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης εκπνέει στις 30 Ιουνίου και όλα δείχνουν πως ο Βρσάλικο μετακομίζει στο λιμάνι για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Η Ατλέτικο είχε αποκτήσει τον Βρσάλικο το 2016 από τη Σασουόλο, έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε υπό μορφή δανεισμού στην Ίντερ.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέτρησε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (3 γκολ, 10 ασίστ) Υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Europa League. Είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 52 φορές.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πάντως ότι ο Βρσάλικο είχε πέρσι 908 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και αυτό το νούμερο ήταν το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών για τον έμπειρο μπακ. Στην Ατλέτικο δεν έπαιξε πολύ (519 λεπτά την σεζόν 2020/2021, 363 λεπτά την σεζόν 2019/2020) ενώ ούτε στην Ίντερ κατάφερε να βρει θέση βασικού, μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στο δεύτερο μισό της χρονιάς (2018/2019).

Πρέπει να πούμε πως πέρασε και από δεύτερο χειρουργίο το προηγούμενο καλοκαίρι και επέστρεψε σε δράση τον Δεκέμβριο, όμως οι εμφανίσεις του δεν ήταν αρκετές για να πείσουν τον Τσόλο Σιμεόνε να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βρσάλικο θεωρείται ένα έμπειρο και ποιοτικό μπακ, που σίγουρα μπορεί να καλύψει στο έπακρο το κενό του Ολυμπιακού στα δεξιά της άμυνας. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις και ίσως έχουμε άμεσα και την επίσημη ανακοίνωση του deal.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments