Focus

Jennifer Lopez: Η κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας της

Jennifer Lopez: Η κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας της

Πηγή Φωτογραφίας: DC Urban Moms and Dads- PopCrush- Hello Magazine

Jennifer Lopez: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την πολύπλοκη σχέση που έχει με την μητέρα της.

Η Jennifer Lopez μίλησε στο νέο της ντοκιμαντέρ ‘Halftime’, μεταξύ άλλων, και για την πολύπλοκη σχέση που είχε με την μητέρα της ενώ μεγάλωνε, αποκαλύπτοντας ότι χτυπούσε τόσο εκείνη όσο και τις αδελφές της.

H 52χρονη σταρ εξομολογήθηκε στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix πως “έκανε ό,τι μπορούσε για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή αλλά την έκανε επίσης και σκληρή. Θα σε χτυπούσε πολύ”

Η Guadalupe ‘Lupe’ Rodriguez που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ παραδέχτηκε ότι υπήρξε σκληρή με τις κόρες της, Jennifer, Leslie και Lynda. Η 76χρονη είχε μεταναστεύσει από το Puerto Rico στην Αμερική και προσπαθούσε να μεγαλώσει μαζί με τον σύζυγό της, David, τα τρία της παιδιά στο Bronx. Μάλιστα, όταν οι κόρες της μεγάλωσαν επέλεξε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

“Είχα πάντα πολύ υψηλές προσδοκίες για εκείνες. Δεν το έκανα για να είμαι επικριτική. Ήθελα να σας δείξω ότι μπορείτε καλύτερα”, είπε και απευθυνόμενη στη Lopez πρόσθεσε “η Jennifer με δυσκόλεψε περισσότερο, να σας πω την αλήθεια. Συγκρουόμασταν πολύ”.

Η J.Lo είχε τέτοια κόντρα με τη μητέρα της που κάποια στιγμή όταν ήταν 18 ετών αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Η μητέρα της επέμενε να διαβάζει ενώ εκείνη ήθελε να χορεύει. “Η μαμά μου έλεγε ότι εάν ήθελα να ζήσω στο σπίτι της τότε θα έπρεπε να μορφωθώ. Ένα βράδυ τσακωθήκαμε και απλά έφυγα”, είπε εξηγώντας ότι η μητέρα της ήθελε και οι τρεις κόρες της να μορφωθούν ώστε να μην χρειαστεί να βασιστούν σε έναν άντρα. “Δεν ήμουν η τέλεια μητέρα” λέει η Lupe τονίζοντας πως “ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι πως ό,τι το έκανα το έκανα για το καλό τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments