Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Η Ουκρανία πρέπει και μπορεί να φιλοξενήσει την επόμενη Eurovision

Μπόρις Τζόνσον: Η Ουκρανία πρέπει και μπορεί να φιλοξενήσει την επόμενη Eurovision

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου-/twitter

Ο Βρετανός πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής του επόμενου διαγωνισμού τραγουδιού στο Κίεβο, μετά τις συζητήσεις που άνοιξαν για το αν πρέπει ή όχι να γίνει στην Ουκρανία λόγω του πολέμου

 Η Ουκρανία μπορεί και πρέπει να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2023, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον το Σάββατο, αφού οι διοργανωτές δήλωσαν ότι βρίσκονται σε συνομιλίες για τη διεξαγωγή του στη Βρετανία λόγω του πολέμου.

Ενώ η παράδοση δεκαετιών υπαγορεύει ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα πρέπει να τον φιλοξενήσει το επόμενο έτος, οι διοργανωτές είπαν ότι οι εγγυήσεις ασφαλείας που απαιτούνται για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στην Ουκρανία σήμαιναν ότι θα διεξαχθούν συζητήσεις με τη δεύτερη, δηλαδή τη Βρετανία.

«Φυσικά θα μου άρεσε πολύ να βρεθώ σε αυτή τη χώρα, αλλά το γεγονός είναι ότι κέρδισαν και τους αξίζει και πιστεύω ότι μπορούν να το έχουν και πιστεύω ότι πρέπει να το έχουν», είπε ο Τζόνσον στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή τουΤζόνσο στη Βρετανία μετά την επίσκεψη στο Κίεβο.

«Πιστεύω ότι το Κίεβο ή οποιαδήποτε άλλη ασφαλής πόλη της Ουκρανίας θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να συμβεί», πρόσθεσε. «Είναι ένας χρόνος μακριά, θα είναι καλά μέχρι να έρθει ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision και ελπίζω να το πάρουν οι Ουκρανοί».

Τα σχόλια της διοργανώτριας European Broadcasting Union την Παρασκευή ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό BBC για να φιλοξενήσει την επόμενη εκδήλωση έγιναν δεκτά με απογοήτευση στο Κίεβο, το οποίο απαίτησε περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments