Ελλάδα

Πάτρα: Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου “Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της”

Πάτρα: Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου “Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και το πόρισμα των θανάτων των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και το πόρισμα των θανάτων των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου Μαλένας και Ίριδας, είναι καταιγιστικές και γι’ αυτό το λόγο η μητέρας της Ρούλας, Ελένη Λεγάτου αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα που έγιναν εκείνο το χρονικό διάστημα.

Περισσότερες από τέσσερεις ώρες κατέθετε σήμερα η γιαγιά των τριών κοριτσιών στο αστυνομικό τμήμα δυτικής Αχαΐας απαντώντας στις καταιγιστικές ερωτήσεις των έμπειρων αξιωματικών του ανθρωποκτονιών Αττικής που έχουν κληθεί να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Η κ. Λεγάτου δεν άλλαξε κάτι από την αρχική της κατάθεση, ενώ υποστήριξε ότι η κόρη της που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είναι προφυλακισμένη είναι σίγουρη πως είναι αθώα. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεση της «δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της».

Στο ανθρωποκτονιών κατέθεσε και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη το Σάββατο. Όπως υποστήριξε δεν είχε πέσει στην αντίληψη του τίποτα από όσα κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς «έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το αργότερο αύριο θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πατέρα και του πατριού της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου -αδερφής της προφυλακισμένης- καθώς ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6μηνων Ίριδα στη κούνια της το πρωί της 21ης Μαρτίου ‘21. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάθεση μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών θα δώσει και η Ρούλα Πισπιρίγκου με πιο πιθανό, να μεταβαίνει στις φυλακές κορυδαλλού κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Τι λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, όπου αναφέρει πως προήλθε από ασφυξία.

Οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογριάς «έδειξαν» εγκληματική ενέργεια μέσω απόφραξης των αεροφόρων οδών. Το πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και όπως αναφέρουν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments