Ελλάδα

Πάτρα: Τι λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Τι λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, όπου αναφέρει πως προήλθε από ασφυξία.

Οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογριάς «έδειξαν» εγκληματική ενέργεια μέσω απόφραξης των αεροφόρων οδών. Το πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και όπως αναφέρουν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Αναλυτικά όσα αναφέρεται στο πόρισμα:

«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στο βίαιο μηχανισμό θανάτου.

Εν συνέχεια, με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανικό θανάτου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακα / παθολογανατομικα / φωτογραφικά ευρήματα :

Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά, κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών .

Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες , στοματικού βλεννογόνου / άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών , σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments