Διεθνή

Ουκρανία: Επίθεση δέχθηκε όχημα ανταποκριτών της Bild – Έλληνας φωτορεπόρτερ ήταν μαζί τους

Ουκρανία: Επίθεση δέχθηκε όχημα ανταποκριτών της Bild – Έλληνας φωτορεπόρτερ ήταν μαζί τους

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Ουκρανία: Πυρά δέχθηκαν στο όχημα που μετέβαιναν οι ανταποκριτές της γερμανικής εφημερίδας Bild, οι οποίοι βρίσκονται στην Ανατολική Ουκρανία

Πυρά δέχθηκαν στο όχημα που μετέβαιναν οι ανταποκριτές της γερμανικής εφημερίδας Bild, οι οποίοι βρίσκονται στην Ανατολική Ουκρανία για να την κάλυψη του πολέμου στην περιοχή. Ανάμεσα τους ήταν και Έλληνας φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από την έναρξη της σύρραξης.

Στο όχημα βρισκόταν και οι ρεπόρτερ Πολ Ροζενχάιμερ και Βαντίμ Μοισένκο. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα όλοι είναι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ένα από τα τζάμια του οχήματος διαλύθηκε από τις εκρήξεις, οι οποίες όπως αναφέρεται ήταν πολλές εκρήξεις.

https://twitter.com/ronzheimer/status/1539584613311549440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1539584613311549440%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2Fkosmos%2Fstory%2F1326345%2Foykrania-pyra-dexthike-oxima-dimosiografikis-apostolis-tis-bild-epevaine-ellinas-fotoreporter

Οι τρεις άνδρες επιχειρούσαν να απομακρυνθούν από την εν λόγω πόλη, η οποία είναι περικυκλωμένη από ρωσικές δυνάμεις, όταν δέχθηκαν πυρά στο όχημα τους.

Η Bild υπογραμμίζει ότι έως αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν οι δημοσιογράφοι ήταν ο στόχος των πυρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments