Focus

Bradley Cooper: Τα υποτιμητικά σχόλια που έχει ακούσει στην καριέρα του και πως τα αντιμετώπισε

Bradley Cooper: Τα υποτιμητικά σχόλια που έχει ακούσει στην καριέρα του και πως τα αντιμετώπισε

Πηγή Φωτογραφίας: Vanity Fair

Bradley Cooper: Το περιστατικό που έγινε σε χολιγουντιανό πάρτι με διάσημους καλεσμένους και τον έφερε σε αμηχανία

Ο Bradley Cooper αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast ‘SmartLess’ ότι κάποια στιγμή ένας πολύ διάσημος σκηνοθέτης τον κορόιδεψε για το γεγονός ότι έχει λάβει 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ο σταρ θυμήθηκε το περιστατικό που συνέβη σε χολιγουντιανό πάρτι την εποχή που προωθούσε την ταινία ‘A Star Is Born’ αλλά και την οργισμένη του αντίδραση στα κακεντρεχή σχόλια του σκηνοθέτη.

Όπως είπε είχε πάει στο πάρτι με μια φίλη του, μια διάσημη ηθοποιό που είχε λάβει στην καριέρα της τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ

Εκεί ο σκηνοθέτης είπε στον Cooper: “Σε ποιον κόσμο ζούμε όπου εσύ έχεις 7 υποψηφιότητες κι εκείνη έχει μόνο 3;”

View this post on Instagram

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original)

Ο Cooper του απάντησε “αδελφέ, γιατί γίνεσαι τόσο μα…ς;” είπε ενώ συνέχιζε βρίζοντάς τον. Ο ηθοποιός που έχει λάβει από τότε ακόμα δύο υποψηφιότητες, για την παραγωγή του Joker αλλά και το Nightmare Alley, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος του σχολίαζε το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα ένα βραβείο Όσκαρ ή ότι δεν αξίζει τις υποψηφιότητες.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι κάποια στιγμή μια γυναίκα ηθοποιός κάποια στιγμή του έκανε ένα περίεργο σχόλιο μετά την υποψηφιότητά του για το “Silver Linings Playbook”, λέγοντάς του πως “είδα την ταινία σου. Αξίζεις την υποψηφιότητα”. Όπως είπε, αργότερα όταν την προσπέρασε ξανά για να πάει στην τουαλέτα, εκείνη τον κοίταξε και του είπε “την υποψηφιότητα”, υπονοώντας ότι αξίζει μόνο την υποψηφιότητα και όχι το βραβείο. “Φαντάζεστε να το λέει αυτό κάποιος; Πρέπει να είσαι πολύ κατεστραμμένος για να το πεις αυτό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments