Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: “Σκότωσα τη μάνα σου” τα λόγια του πατέρα στον γιο του

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: “Σκότωσα τη μάνα σου” τα λόγια του πατέρα στον γιο του
Ο δράστης αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα στο Κουκάκι, με δράστη έναν 53χρονο και θύμα τη 46χρονη σύζυγό του.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε με τραύματα από μαχαίρι μέσα σε μια λίμνη αίματος ο 24χρονος γιος του ζευγαριού τον οποίο ειδοποίησε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πατέρας του λέγοντά του στο τηλέφωνο, «σκότωσα τη μητέρα σου».

Ο 24χρονος γιος του ζευγαριού ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τον 53χρονο πατέρα του.

Μετά από τη στυγερή δολοφονία, και αφού έφυγε από το σπίτι, ο φερόμενος δράστης – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τηλεφώνησε σε άλλο συγγενή του και είπε πως πάει να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, με τον 53χρονο φερόμενο συζυγοκτόνο να είναι ο τραυματισμένος οδηγός..

Το αυτοκίνητο του είχε πέσει σε γκρεμό και περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές για το ατύχημα. Ο 53χρονος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments