Ελλάδα

Φονικός καυγάς στη Ραφήνα: Σκότωσαν με σιδερογροθιά τον 42χρονο – Τα σενάρια που εξετάζονται

Φονικός καυγάς στη Ραφήνα: Σκότωσαν με σιδερογροθιά τον 42χρονο – Τα σενάρια που εξετάζονται

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ την ίδια ώρα διερευνώνται και τα αίτια της φονικής επίθεσης στον 42χρονο που είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του

Τους δράστες αλλά και τις αιτίες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 42χρονου άνδρα στη Ραφήνα τα ξημερώμτα της Κυριακής, αναζητούν οι αρχές με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αγριότητα της φονικής επίθεσης με τα τραγικά αποτελέσματα.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση. Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Τον χτύπησα με σιδερογροθιά

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου, αφού του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωτόσο κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο

Βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ φτάνουν στο σημείο. Συγκεκριμένα, στις 2.07 τα ξημερώματα φτάνει ένα περιπολικό στο σημείο όπου ελάχιστα λεπτά πριν ο 42χρονος έπεφτε νεκρός από τα χτυπήματα των δολοφόνων του. Στη συνέχεια διακρίνεται ένας αστυνομικός με φακό να κάνει έρευνα στο σημείο αναζητώντας στοιχεία.

Περίπου στις 2.31 ένα ασθενοφόρο καταφτάνει, παραλαμβάνει τον άνδρα και τον διακομίζει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο δεν άντεξε στα τραύματα του και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έχουν στη διάθεση τους αρκετές μαρτυρικές καταθέσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκονται στα ίχνη των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments