Ελλάδα

Πάτρα: Τί έδειξαν τα νέα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Τί έδειξαν τα νέα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερα στοιχεία θα βγαίνουν για τα τρία παιδιά στην Πάτρα, καθώς προστέθηκαν επιπλέον πράγματα

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερα στοιχεία θα βγαίνουν για τα τρία παιδιά στην Πάτρα, καθώς προστέθηκαν επιπλέον πράγματα, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της υπόθεσης.

Στον φάκελο της δικογραφίας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας εντάχθηκαν συνολικά τέσσερα νέα στοιχεία. Σύμφωνα με το Mega, το πρώτο στοιχείο αφορά στην ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου. Οι γιατροί στο Ωνάσειο νοσοκομείο πιστοποίησαν ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα γονιδιακό πρόβλημα και απέκλεισαν οποιοδήποτε κληρονομικό ζήτημα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Επιπλέον, εντάχθηκαν άγνωστα μέχρι σήμερα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ορισμένες μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους μέσω χρήσης διαδικτυακής εφαρμογής.

Το τρίτο στοιχείο που προστέθηκε στον φάκελο της δικογραφίας είναι ο έλεγχος πατρότητας για την Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον έλεγχο αποδείχτηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Τέλος, στη δικογραφία συμπεριλήφθηκε και η έκθεση της παιδοψυχολόγου, η οποία διατυπώνει τις εκτιμήσεις της σχετικά με τις ζωγραφιές του παιδιού.

Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα θα διαβιβαστεί αρμόδιο εισαγγελέα για να διατυπώσει την πρότασή του. Μετά την έκδοση εισαγγελικής πρότασης, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα εκδώσει βούλευμα σχετικά με την παραπομπή ή μη σε δίκη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη θα ανατεθεί σε διαφορετικό ανακριτή, εφόσον η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει κλείσει.

Πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την κλήση ως ύποπτη για τους φόνους της Μαλένας και της Ίριδας

Όπως αναμενόταν, από τα στοιχεία που προέκυψαν από τον τρόπο που πέθαναν τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκης, Μαλένας και Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε κλήση από την εισαγγελία, μιας και είναι η μόνη ύποπτη για τη δολοφονία των κοριτσιών.

Για αυτήν την εξέλιξη αναφέρθηκε ο δικηγόρος της 33χρονης Όθων Παπαδόπουλος αρχικά σημείωσε πως με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά «δεν διαψεύδεται κάτι από όσα μου έχει πει (σ.σ. η Ρούλα Πισπιρίγκου) από την αρχή».

Ο ίδιος επέμεινε στο γεγονός ότι η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για το πόρισμα λέγοντας ότι «το περιμένουμε με ενδιαφέρον» ενώ πέταξε και το «καρφί» του αναρωτώμενος «τι σόι πόρισμα είναι αυτό που το έχει μάθει όλη η Ελλάδα και να μην έχουμε ενημερωθεί ακόμα εμείς;». 33xroni-patra-roula

Περιγράφοντας τη «γραμμή» που θα ακολουθήσει η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως «όταν πάρουμε το πόρισμα θα το δούμε γραμμή-γραμμή με βάση τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments