Ελλάδα

Πάτρα: Αλλαγή δεδομένων για το θάνατο της Μαλένας – «Ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασε ο γιατρός»

Πάτρα: Αλλαγή δεδομένων για το θάνατο της Μαλένας – «Ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασε ο γιατρός»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Μια μεγάλη ανατροπή, που μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη δικογραφία για το θάνατο της μικρής Μαλένας, βγήκε στη δημοσιότητα, και πλέον τα πράγματα

Μια μεγάλη ανατροπή, που μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη δικογραφία για το θάνατο της μικρής Μαλένας, βγήκε στη δημοσιότητα, και πλέον τα πράγματα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιατρός, στα χέρια του οποίου πέθαναν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, όταν έφτασε στο δωμάτιο του 3,5 ετών κοριτσιού, ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος, χρειάστηκε 10 λεπτά για να φτάσει από το νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού” στο νοσοκομείο “Ελπίς”.

Μένουν άλλα 10 λεπτά που το κοριτσάκι ήταν νεκρό. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν επίσης καταθέσει ότι όταν μπήκαν στο δωμάτιο, το παιδί ήταν νεκρό. Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταθέσει μεταξύ άλλων πως “η γιατρός κοιτούσε τη Μαλένα με απορία και αδράνεια… Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη… Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού”.

Βάσει της κατάθεσης της, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η ίδια ειδοποίησε τους γιατρούς 10 λεπτά αφού το παιδί της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, από την κατάθεση της, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας τα έκαναν οι γιατροί στην προσπάθεια τους να τη σώσουν.

Την επόμενη εβδομάδα το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει η κατάθεση του απολογητικού υπομνήματος της Ρούλα Πισπιρίγκου, όπου θα καταθέσει για τους θανάτους των δύο μικρότερων της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας.

Ο συνήγορος της σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και έλαβε νέα ολιγοήμερη προθεσμία ώστε η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών να δώσει εγγράφως τις εξηγήσεις της. Υπενθυμίζεται ότι μετά την κλήση που είχε παραλάβει από άντρες του ανθρωποκτονιών στις φυλακές κορυδαλλού είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι σήμερα 8 Ιουλίου.

Μετά την κατάθεση του υπομνήματος, οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση θα αποφανθούν αν θα της ασκήσουν νέες διώξεις ή αν θα ζητήσουν και νέα κατάθεση της. patra-25-1280x720-1

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αμφισβητεί το πόρισμα για το θάνατο της Ίριδας

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα επανέρχεται με δελτίο Tύπου, μέσω του δικηγόρου της, και μιλάει για όλους και για όλα. Περιγράφει τα δραματικά γεγονότα με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, από τη δική της οπτική γωνία. Υποστηρίζει ότι η ίδια όχι μόνο δεν έκανε λάθη, αλλά ουσιαστικά κίνησε τις διαδικασίες για την αποκάλυψη της αλήθειας. Αφήνει αιχμές σε όσους κάνουν διαρροές στα ΜΜΕ και επισημαίνει με νόημα, πως η ίδια εν αντιθέσει με άλλους συναδέλφους της, ουδέποτε έχει ελεγχθεί έστω για αναληθείς γνωματεύσεις της, που είχαν ως αποτέλεσμα την συγκάλυψη πολύ σοβαρών εγκλημάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments