Ελλάδα

Κακοκαιρία: Δύο αγνοούμενοι στη Χαλκιδική

Κακοκαιρία: Δύο αγνοούμενοι στη Χαλκιδική

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Μεγάλη κινητοποίηση του λιμενικού - Στις έρευνες συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ιδιωτικά σκάφη

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό δύο λουόμενων, οι οποίοι αγνοούνται όταν και παρασύρθηκαν από τα κύματα σε παραλία στο Ποσείδι της Χαλκιδικής μετά την κακοκαιρία που ξέσπασε στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρία άτομα της ίδιας παρέας, ωστόσο λίγο αργότερα ο ένας εντοπίστηκε σώος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ανεύρεση των δύο φίλων του.

Λουόμενοι είδαν αρχικά τρία άτομα να παρασύρονται από τα θαλάσσια ρεύματα και ειδοποίησαν το λιμενικό. Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τις 19.00 ένας εκ των τριών εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ιδιωτικά σκάφη. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, από την Κρήτη μέχρι τη Θάσο, προκάλεσε αρκετά προβλήματα, ενώ ύφεσή του αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments