Διεθνή

Σάλος στη Βρετανία: Υπουργός έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Σάλος στη Βρετανία: Υπουργός έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Οι σφοδρές αντιδράσεις έφεραν την "απολογία" Τζένκινς για την απρέπειά της - Η απάντησή της

Σάλο έχει προκαλέσει η απρεπής κίνηση Βρετανίδας βουλευτή, λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα υπουργού, εν μέσω του τεταμένου πολιτικού κλίματος στη Βρετανία,που οδήγησε στην παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον.

Η  Άντρεα Τζένκινς, κατά την άφιξή της στην Ντάουνινγκ Στριτ, την περασμένη Πέμπτη, λίγο πριν αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της υπουργού Παιδείας, “χαιρέτισε” το συγκεντρωμένο πλήθος, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.

Η Τζένκινς φώναξε προς τους συγκεντρμένους «περιμένετε και θα δείτε», καθώς και «όποιος γελά τελευταίος, γελά καλυτέρα», προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Η “απολογία”

Οι σφοδρές αντιδράσεις έφεραν την “απολογία” Τζένκινς για την απρέπειά της, και σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έφτασε στα όριά της, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι έχει λάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τέσσερις απειλές για τη ζωή της, οι δύο εκ των οποίων τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρχές.

«Αντέδρασα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δηλαδή γιατί θα πρέπει κάποιος να ανέχεται αυτού του είδους τη συμπεριφορά», θα έπρεπε να έχω δείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία, αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments