Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Διάρρηξη πέντε θυρίδων – Άρπαξαν τιμαλφή και χρήματα άγνωστης αξίας

Νέα Σμύρνη: Διάρρηξη πέντε θυρίδων – Άρπαξαν τιμαλφή και χρήματα άγνωστης αξίας

Πηγή Φωτογραφίας: mononews, pxhere

Νέα Σμύρνη: Τιμαλφή και χρήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, άρπαξαν άγνωστοι που διέρρηξαν πέντε θυρίδες στο θησαυροφυλάκιο τράπεζας στη Νέα Σμύρνη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής [8/7]

Τιμαλφή και χρήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, άρπαξαν άγνωστοι που διέρρηξαν πέντε θυρίδες στο θησαυροφυλάκιο τράπεζας στη Νέα Σμύρνη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής [8/7].

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες εισήλθαν στην τράπεζα ως πελάτες, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και άγνωστο με ποιον τρόπο, κατέβηκαν στο θησαυροφυλάκιο, απασφάλισαν την είσοδο χωρίς να σημάνει συναγερμός και παραβίασαν συνολικά πέντε θυρίδες. Οι τέσσερις από τις θυρίδες ήταν της τράπεζας και ήταν άδειες, η πέμπτη όμως, είχε νοικιαστεί από πελάτη και περιείχε τιμαλφή άγνωστης αξίας, τα οποία πήραν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, οι δράστες ήταν πιθανότατα δύο και έχουν καταγραφεί από κάμερες να κατεβαίνουν και να ανεβαίνουν τη σκάλα προς και από το θησαυροφυλάκιο. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό

Σε ένα αρκετά περίεργο σκηνικό ήρθε στο φως σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης από τους άνδρες τις αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα έγινε μια μυστήρια διάρρηξη με τους δράστες να παραβιάζουν το θησαυροφυλάκιο και να ανοίγουν πέντε θυρίδες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάλληλοι του συγκεκριμένου τραπεζικού υποκαταστήματος ήταν εκείνοι που κατάλαβαν πως είχε γίνει διάρρηξη, πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο του θησαυροφυλακίου, ενώ στη συνέχεια είδαν πέντε θυρίδες να είναι ανοιχτές. sexoyaliki-kakopoiisi-peripoliko-elas-1

Από αυτές, οι τέσσερις σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άδειες, καθώς οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν κάποια τιμαλφή και χρηματικά ποσά στα μεταλλικά κουτιά που είχαν μισθώσει από την τράπεζα.

Έτσι ο δράστης ή οι δράστες αφαίρεσαν τα αντικείμενα που βρήκαν στην 5η θυρίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments