Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Μυστήρια κλοπή θυρίδων σε υποκατάστημα τραπέζης

Νέα Σμύρνη: Μυστήρια κλοπή θυρίδων σε υποκατάστημα τραπέζης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Νέα Σμύρνη: Σε ένα αρκετά περίεργο σκηνικό ήρθε στο φως σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης από τους άνδρες τις αστυνομίας, καθώς έγινε μια μυστήρια διάρρηξη με τους δράστες να παραβιάζουν το θησαυροφυλάκιο και να ανοίγουν πέντε θυρίδες

Σε ένα αρκετά περίεργο σκηνικό ήρθε στο φως σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης από τους άνδρες τις αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα έγινε μια μυστήρια διάρρηξη με τους δράστες να παραβιάζουν το θησαυροφυλάκιο και να ανοίγουν πέντε θυρίδες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάλληλοι του συγκεκριμένου τραπεζικού υποκαταστήματος ήταν εκείνοι που κατάλαβαν πως είχε γίνει διάρρηξη, πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο του θησαυροφυλακίου, ενώ στη συνέχεια είδαν πέντε θυρίδες να είναι ανοιχτές.

Από αυτές, οι τέσσερις σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άδειες, καθώς οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν κάποια τιμαλφή και χρηματικά ποσά στα μεταλλικά κουτιά που είχαν μισθώσει από την τράπεζα.

Έτσι ο δράστης ή οι δράστες αφαίρεσαν τα αντικείμενα που βρήκαν στην 5η θυρίδα.

Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών εκτιμά η Ελληνική Αστυνομία ότι ήταν το κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς κι έναν τραυματία που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Χημείου.

Ο τραυματίας, ο οποίος σύμφωνα πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, είναι Γεωργιανής καταγωγής, 23 ετών και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, δύο άτομα τον μετέφεραν και τον άφησαν στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

«Βρισκόμουν στον αύλειο χώρο του ΑΠΘ, στην πλατεία Χημείου όταν με πυροβόλησαν στα πόδια αλλοδαποί και στη συνέχεια δύο άτομα με μετέφεραν στο νοσοκομείο», ήταν τα πρώτα λόγια του τραυματία σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8 οκτώ προσαγωγές υπόπτων ατόμων, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει εντοπίσει 5 καλύβες και 1 βολίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments