Focus

Lisa Snowdon: Η στενή φιλία με τον πρώην George Clooney και η αδιάκριτη ερώτηση που της κάνουν

Lisa Snowdon: Η στενή φιλία με τον πρώην George Clooney και η αδιάκριτη ερώτηση που της κάνουν

Πηγή Φωτογραφίας: e-greennara- The Mirror

Lisa Snowdon: Πως γνωρίστηκαν οι δυό τους;

Ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, Τζορτζ Κλούνεϊ έβγαινε με πολλά αξιόλογα ονόματα πριν παντρευτεί με τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ (το γένος Αλαμουντίν) το 2014. Μία από τις γυναίκες με τις οποίες έβγαινε πριν την Αμάλ Κλούνεϊ ήταν η Λίζα Σνόουντεν, ένα μοντέλο που γνώρισε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Προφανώς, από τη στιγμή που κάποιος βγαίνει ραντεβού με έναν a-lister όπως ο Clooney, προφανώς υπάρχει μια ερώτηση που έρχεται στο προσκήνιο ξανά και ξανά: Πώς ήταν το σεξ μαζί του;

Η Λίζα Σνόουντεν απάντησε σε συνέντευξη της. Εκείνη την εποχή, το μοντέλο έκανε μεγάλη καριέρα. Αρχικά τράβηξε την προσοχή του George Clooney όταν οι δυο τους γύρισαν μαζί μια διαφήμιση για το Martini. Τώρα, μιλώντας στη The Sun, το μοντέλο είπε  ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να τη ρωτούν πώς ήταν το σεξ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ όλα αυτά τα χρόνια πριν.

Η τυπική απάντησή της;

Κρατάει τις όμορφες αναμνήσεις από την εποχή  του Χόλιγουντ. Οι δυο τους πήγαν σε μερικά σημαντικά γεγονότα μαζί, συμπεριλαμβανομένης της πρεμιέρας του Ocean’s 12 στο Λος Άντζελες στο Grauman’s Chinese Theatre το 2004.

Ο Κλούνεϊ έβγαινε επίσης περίφημα με τη Renee Zellweger, την Kelly Preston, την Elisabetta Canalis, τη Frances Fisher, τη Stacy Keibler και την προσωπικότητα του reality Sarah Larson, μεταξύ άλλων διάσημων ονομάτων με τα οποία φέρεται να τον συνέδεσε ο Τύπος. Εκτός από τον Κλούνεϊ, έβγαινε επίσης με τον αστέρα του CSI, Γκάρι Ντούρνταν, το μοντέλο Πολ Σκάλφορ και τον τηλεοπτικό πρόσωπο του Britain’s Got Talent, Ντέιβιντ Γουάλιαμς. Είναι αρραβωνιασμένη με τον σύντροφό της Τζορτζ Σμαρτ από το 2017 .

Ο Κλούνεϊ, φυσικά, επιστρέφει φέτος στο παιχνίδι rom-com στη μεγάλη οθόνη με το Ticket To Paradise δίπλα στη Τζούλια Ρόμπερτς. Αυτός και η Amal Clooney είναι παντρεμένοι από το 2014 και το 2017 οι Clooney καλωσόρισαν δίδυμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments