Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: «Υπάρχει κάτι πολύ καλά δομημένο, να συνεχίσουμε στην Ευρώπη» [vid]

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: «Υπάρχει κάτι πολύ καλά δομημένο, να συνεχίσουμε στην Ευρώπη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός - Σένκεφελντ: Στη σημασία που είχε για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού η παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού, αλλά και ο πρώτος στόχος της ομάδας, που δεν μπορεί να είναι άλλη απ’ την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, στάθηκε ο Ολλανδός αμυντικός

Στη σημασία που είχε για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού η παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού, αλλά και στην πρώτη στόχευση της νέας σεζόν, που δεν μπορεί να είναι άλλη απ’ την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, στάθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός, που μπήκε πλέον στην 4η σεζόν του στο Tριφύλλι μίλησε στο Panathinaikos TV για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά και την εικόνα του στο νικηφόρο φιλικό της Πέμπτης (14/7) με την Αλ Ντουχαΐλ.

«Κρατάμε το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσάραμε καλά την αντίπαλη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά δημιουργήσαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και στο τέλος κερδίσαμε το πέναλτι και σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ήταν καλύτερη, συνεχίσαμε το παιχνίδι. Φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε» τόνισε αρχικά ο 31χρονος στόπερ και πρόσθεσε:

Παναθηναϊκός - Άρης

«Στο τέλος της ημέρας χρειάζεται να αποδείξεις τι θέλεις να κάνεις ως ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Είναι καλό που κάποιοι παίκτες είμαστε 1-2 χρόνια μαζί και φυσικά παρέμεινε ο προπονητής. Υπάρχει κάτι δομημένο αλλά χρειάζεται να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο.

Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προσπαθούμε σκληρά και χρειάζεται να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Να βρεθούμε στην καλύτερη φάση μας, να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Προχωράει το θέμα του Αϊτόρ

Από τα τέλη Μαΐου η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει την επιθυμία της να προχωρήσει σύντομα στην επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που λήγει το καλοκαίρι του 2023, προκειμένου να “δέσει” ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του.

Πλέον το όσο θέμα προχωράει ένα βήμα παραπέρα… Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν προ ημερών επικοινωνία με τον ατζέντη του Καταλανού εξτρέμ, κατά την οποία τον ενημέρωσαν πως αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Αυστρία [όπου πραγματοποιεί το Τριφύλλι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του], θα τον περιμένουν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του έως το 2025.

aitor-osfp_1

Οι “πράσινοι” γυρίζουν στη “βάση” τους την Τρίτη 19 Ιουλίου και το εν Αθήναις ραντεβού με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να γίνει μία σημαντική αύξηση προς τον Καταλανό, που μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει ελαφρώς το 50% των χρημάτων που παίρνει σήμερα (400.000 ευρώ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments