Ελλάδα

Διοικητής 6ης ΥΠΕ για το θάνατο του 49χρονου: “Οι όποιες ευθύνες υπάρχουν θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο”

Διοικητής 6ης ΥΠΕ για το θάνατο του 49χρονου: “Οι όποιες ευθύνες υπάρχουν θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Διοικητής 6ης ΥΠΕ για το θάνατο του 49χρονου: "Το περιστατικό θα διερευνηθεί σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν και αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς την παραμικρή έκπτωση", επεσήμανε χαρακτηριστικά

“Το περιστατικό θα διερευνηθεί σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν και αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς την παραμικρή έκπτωση”. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή το περιστατικό θανάτου 49χρονου, έπειτα από την επίσκεψή του στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη.

Παράλληλα, ο κ. Καρβέλης ανέφερε ότι «από σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί το συμβάν, από τη στιγμή που εισήλθε στο νοσοκομείο ο 49χρονος μέχρι και τη στιγμή που έφυγε από αυτό».

«Εντός 24 ωρών, σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Υγείας, θα έχουμε μία πρώτη πορισματική έκθεση και ακολούθως θα γίνουν οι όποιες περαιτέρω διοικητικές ενέργειες», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας εξέφρασε τη βαθιά θλίψη και οδύνη του «για το ατυχές περιστατικό, όπου έχασε την ζωή του ένας νέος άνθρωπος» και συμπλήρωσε: «Εκφράζω, επίσης, τη βαθιά οδύνη τόσο του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη όσο και της διοίκησης του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”».

Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, δεν εφημέρευε και πέθανε στον δρόμο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο ενός 49χρονου, το βράδυ της Τετάρτης, λίγο αφότου επισκέφθηκε το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, το οποίο επειδή δεν εφημέρευε τον παράπεμψε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία πνοή του στη διαδρομή.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό,  προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Τι κατήγγειλαν οι συγγενείς του 49χρονου στην Πάτρα

Οι συγγενείς του άτυχου 49χρονου καταγγέλλουν, σύμφωνα με το tempo24.news, ότι προσήλθε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη. Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, μόλις λίγα μέτρα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού. Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Η απώλεια του 49χρονου είναι η δεύτερη που «μετρά» η οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες από τη ζωή έφυγε η 44χρονη αδελφή του, νοσηλευόμενη με κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments