Focus

Julia Roberts: Δέχεται αριστεία από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών

Julia Roberts: Δέχεται αριστεία από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών

Πηγή Φωτογραφίας: Taiwan News- Marca

Julia Roberts: Η χολιγουντιανή σταρ θα τιμηθεί στο ετήσιο gala του Κινηματογραφικού Μουσείου της Ακαδημίας στο Los Angeles.

Η Julia Roberts αναμένεται να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμα μια σημαντική διάκριση για την προσφορά της στον κόσμο της υποκριτικής. Η πολυβραβευμένη σταρ του Hollywood θα λάβει το βραβείο “Gala Icon” του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που βρίσκεται στο Los Angeles, στο ετήσιο gala του Οκτωβρίου.

Έπειτα από την ανακοίνωση της βράβευσης, η διευθύντρια και πρόεδρος του μουσείου, Jacqueline Stewart έκανε λόγο σε ανακοίνωση της για τους εμβληματικούς χαρακτήρες και ρόλους που έχει ενσαρκώσει επιτυχώς η 54χρονη ηθοποιός στην μακρά πορεία της στην μεγάλη οθόνη. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τιμήσουμε την συνεχόμενη αριστεία αλλά και την συνεισφορά της στον κλάδο των τεχνών” δήλωσε χαρακτηριστικά η Stewart.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η εκδήλωση αναμένεται να διοργανωθεί τον φετινό Οκτώβριο, παρουσία πολλών χολιγουντιανών αστέρων αλλά και ακαδημαϊκών προσώπων. Οι αστέρες που έχουν ήδη λάβει πρόσκληση και έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι η Amanda Seyfried, η Cynthia Erivo, η Dakota Johnson, η Gwyneth Paltrow, η Jamie Lee Curtis, η Jennifer Garner, ο Joe Jonas, η Sophie Turner, ο Jon Hamm και πολλοί άλλοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments