Αθλητισμός

ΕΠΟ: Ο Μάνος Γαβριηλίδης Α΄ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας

ΕΠΟ: Ο Μάνος Γαβριηλίδης Α΄ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΠΟ: Ο Μάνος Γαβριηλίδης εξελέγη Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς έλαβε δέκα ψήφους (σε σύνολο έντεκα ψηφισάντων, υπήρξε κι ένα λευκό) κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης εξελέγη Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς έλαβε δέκα ψήφους (σε σύνολο έντεκα ψηφισάντων, υπήρξε κι ένα λευκό) κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Στην ίδια συνεδρίαση, η Ε.Ε. όρισε ως πρόεδρο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τον ε.τ. Αρεοπαγίτη κ. Κωνσταντίνο Παναρίτη, ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση -μέσω τηλεδιάσκεψης- από τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τον κανονισμό διαιτησίας 2022-2023.

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι ο αγώνας της εθνικής γυναικών με την Ουαλία (2/9), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ενώ το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και το Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου θα φιλοξενήσουν (4-10 Οκτωβρίου) τις αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νεανίδων (Κ19), με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας.

Super League: Γραφείο στην ΕΠΟ και οικονομικά στοιχεία από την Ομοσπονδία ζήτησε ο Μαρινάκης

«Μετωπική» είναι πλέον η σύγκρουση ανάμεσα στη Super League και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Σήμερα (14/7), ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέστειλε θεσμικά επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, με μια σειρά από αιτήματα.

Σε συνέχεια των όσων είχε πει στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητεί, σε συνέχεια χθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της Super League και υπό την ιδιότητά του ως B’ αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, χώρο για γραφείο εντός της κεντρικής εγκατάστασης γραφείων της ΕΠΟ και αντίγραφα εγγράφων που έχουν να κάνουν με τα ακόλουθα οικονομικά στοιχεία:

marinakis
  • Κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που έχουν δοθεί οικειοθελείς παροχές (bonuses), πέραν των συμβάσεων εργασίας, παρακαλώ να μου δοθεί επίσης σχετική λίστα. Επίσης στη λίστα μισθοδοσίας παρακαλώ να αναφέρονται και οι τυχόν μη χρηματικές παροχές (λ.χ. χρήση αυτοκινήτων κ.λ.π.).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments