Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τον θετικό ρόλο της Αστυνομίας

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τον θετικό ρόλο της Αστυνομίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Θεοδωρικάκος: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την χθεσινή επίθεση που δέχτηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια έκανε την ακόλουθη ανάρτηση.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την χθεσινή επίθεση που δέχτηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media.

«Η ΕΛ.ΑΣ είναι αφοσιωμένη στην εφαρμογή των νόμων και την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Οι αστυνομικοί δεν επιτίθενται απρόκλητα σε κανέναν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα και να σεβαστεί τον θετικό ρόλο της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας».

Δείτε την ανάρτηση

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος

Χτες το βράδυ στα Εξάρχεια η αστυνομία επιτέθηκε δίχως αφορμή σε συγκέντρωση ενάντια στη δράση βιαστών στην περιοχή.  Ο κύριος Θεοδωρικάκος οφείλει μια εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία.

Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες. Όχι να δέρνουν εκείνες και εκείνους που αντιστέκονται στους βιαστές και απαιτούν ασφάλεια στην καθημερινότητα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments