Πολιτισμός

Tomorrowland: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ EDM του Βελγίου επιστρέφει μετά τον covid

Tomorrowland: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ EDM του Βελγίου επιστρέφει μετά τον covid

Πηγή Φωτογραφίας: Dancing Astronaut- Tomorrowland

Tomorrowland: sold out από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα εισητήρια

Το Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ EDM (Ηλεκτρονική Χορευτική Μουσική) στον κόσμο, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω του covid. Το φεστιβάλ, το οποίο υποδέχεται περίπου 600.000 πάρτι από περισσότερες από 200 χώρες σε τρία Σαββατοκύριακα, λαμβάνει χώρα στη βελγική πόλη Boom. Από την έναρξή του, το φεστιβάλ βρίσκεται στη λίστα των φίλων της χορευτικής μουσικής.

View this post on Instagram

A post shared by Tomorrowland (@tomorrowland)

Τι κάνει το Tomorrowland τόσο ξεχωριστό;

Συνδυάζει ό,τι καλύτερο από EDM, house, drum and bass, techno και trance μουσική με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, περίτεχνη παραγωγή σκηνής και αξέχαστα lineups για να ανταγωνιστεί άλλα φεστιβάλ όπως Glastonbury, Burning Man και Coachella.

View this post on Instagram

A post shared by Tomorrowland (@tomorrowland)

Στις πρόσφατες συνθέσεις του βελγικού φεστιβάλ συμμετείχαν καλλιτέχνες και DJs σούπερ σταρ, όπως οι Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Diplo, Martin Garrix, Amelie Lens και Carl Cox..

“Μπορούμε να κάνουμε πάρτι, μπορούμε να αγκαλιάσουμε, μπορούμε να φιληθούμε, μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει. Και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι για τα επόμενα χρόνια. Αλλά ήταν αρκετά δύσκολο να το ξεκινήσουμε γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από ένα φεστιβάλ Αλλά είμαστε ακόμα γεμάτοι θετική ενέργεια και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά εδώ», εξηγεί η Debby Wilmsen, εκπρόσωπος του φεστιβάλ του Tomorrowland.

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του Tomorrowland είναι ότι είναι ένα φεστιβάλ χωρίς μετρητά – οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν ένα φανταστικό νόμισμα που ονομάζεται “Pearls”, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε βραχιόλια χωρίς επαφή στο διαδίκτυο πριν από το φεστιβάλ.

Δυστυχώς το φετινό φεστιβάλ, που πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα 15-17 Ιουλίου, 22-24 Ιουλίου και 29-31 Ιουλίου, είναι πλήρως sold out.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments