Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα στο «κλειστό κλαμπ» των F – 35

Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα στο «κλειστό κλαμπ» των F – 35

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Την πεποίθησή του ότι η πατρίδα μας εντάσσεται πλέον στο «κλειστό κλαμπ» των F – 35 και τη γνώμη ότι είναι εξωφρενικό το τουρκικό αίτημα περί αποστρατιωτικοποίησης διατύπωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Την πεποίθησή του ότι η πατρίδα μας εντάσσεται πλέον στο «κλειστό κλαμπ» των F – 35 και τη γνώμη ότι είναι εξωφρενικό το τουρκικό αίτημα περί αποστρατιωτικοποίησης διατύπωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε τη δυνατότητα να έχει σειρά επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους, ο κ. Παναγιωτόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιδέρη.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμεινε ιδιαίτερα στο ότι η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, εντάσσεται στις χώρες που θα προμηθευτούν F  – 35. Με αυτόν τον τρόπο, η χώρα μας εισέρχεται στο «κλειστό κλαμπ των F – 35», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Επίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης, το οποίο θέτει ως αίτημα η πλευρά της Τουρκίας. Ο Υπουργός χαρακτήρισε αυτό το τουρκικό αίτημα «ανόητο, γελοίο και εξωφρενικό».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι «πριν λίγες ώρες ο κύριος Τσαβούσογλου επανέφερε το γνωστό θέμα της αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών. Το ζήτημα αυτό είναι εξωφρενικό να το συζητά κανείς. Θα έλεγα ότι δεν έχει και κανένα βάσιμο νομικό έρεισμα, όσο ανόητο, γελοίο, εξωφρενικό και αν το θεωρούμε εμείς, εντούτοις θα πρέπει να το εξηγούμε αυτό σε εταίρους και συμμάχους. Γιατί οι άλλοι, μάλλον όλοι, δεν έχουν την ίδια γνώση ή εξοικείωση με το θέμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments