Διεθνή

Πούτιν: Ανησυχίες για την υγεία του Ρώσου προέδρου – Αναφέρουν επεισόδιο νυχτερινού φόβου

Πούτιν: Ανησυχίες για την υγεία του Ρώσου προέδρου – Αναφέρουν επεισόδιο νυχτερινού φόβου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πούτιν: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ένιωσε "νυχτερινό φόβο" για την υγεία αργά το βράδυ το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ένα κανάλι Telegram που ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί την υγεία του Ρώσου ηγέτη

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ένιωσε “νυχτερινό φόβο” για την υγεία αργά το βράδυ το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ένα κανάλι Telegram που ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί την υγεία του Ρώσου ηγέτη. Ο 69χρονος υπέφερε από «σοβαρή ναυτία» τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο με τους γιατρούς να έσπευσαν στο κρεβάτι του για περίπου τρεις ώρες, ανέφερε το κανάλι General SVR.

Ο Πούτιν έχει αναρρώσει τώρα, ισχυρίστηκε, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί από ένα διπλό σώμα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτή την εβδομάδα ή να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία «deep fake» για να οργανώσει τηλεοπτικές εμφανίσεις, σύμφωνα με τη daily mail.

Έρχεται λίγες μέρες αφότου ο αρχηγός κατασκοπείας της Ουκρανίας υπέδειξε ότι ο Πούτιν είχε αντικατασταθεί από ένα δόλωμα κατά τη διάρκεια μιας κρατικής επίσκεψης στο Ιράν. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέστη «σοβαρή ναυτία» γύρω στη 1 το πρωί του Σαββάτου και νοσηλεύτηκε από γιατρούς για τρεις ώρες, σύμφωνα με ένα κανάλι Telegram που ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί την υγεία του.

Ο Κίρυλο Μπουντάνοφ, επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, εξέφρασε υποψίες μετά την εξέταση βίντεο του Ρώσου ηγέτη να κατεβαίνει από αεροπλάνο στην Τεχεράνη την Τρίτη. «Παρακαλώ δείτε τη στιγμή της εξόδου του Πούτιν από το αεροπλάνο. Είναι καθόλου ο Πούτιν;». είπε στην ουκρανική τηλεόραση.

Ο στρατηγός SVR είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ο Πούτιν νοσηλεύεται κρυφά για καρκίνο και ότι ο κορυφαίος σύμβουλος Νικολάι Πατρούσεφ τον αναλαμβάνει τακτικά κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων. Κανένας από τους ισχυρισμούς του καναλιού δεν έχει επαληθευτεί, αλλά ο Πούτιν δεν θα ήταν ο πρώτος Ρώσος ηγέτης που θα χρησιμοποιήσει ένα δόλωμα, εάν μπορεί να αποδειχθεί.

Ο στρατηγός SVR, ο οποίος ισχυρίζεται ότι διοικείται από πρώην αξιωματικό της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα: «Ο Πούτιν το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου προς το Σάββατο 23 Ιουλίου χρειαζόταν επείγουσα ιατρική φροντίδα.

«Γύρω στη 1 τα ξημερώματα, οι ιατροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία στην κατοικία [του] κλήθηκαν στον πρόεδρο. Ο Πούτιν παραπονέθηκε για σοβαρή ναυτία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments