Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα της κυβέρνησης: Άλλη μια φορά το κόστος θα πληρώσουν οικιακοί καταναλωτές και επιχειρήσεις

ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα της κυβέρνησης: Άλλη μια φορά το κόστος θα πληρώσουν οικιακοί καταναλωτές και επιχειρήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ: Μάλιστα η ανακοίνωση σχολιάζει πως για μια ακόμη φορά το κόστος θα πληρώσουν οικιακοί καταναλωτές και επιχειρήσεις. 

Τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων αναφορικά με την ενέργεια σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα η ανακοίνωση σχολιάζει πως για μια ακόμη φορά το κόστος θα πληρώσουν οικιακοί καταναλωτές και επιχειρήσεις.

“Δυστυχώς σήμερα διαψεύδονται οικτρά οι υποστηρικτές της λύσης για επιβολή πλαφόν στη χονδρική τιμή του ρεύματος. Για άλλη μια φορά το κόστος θα πληρώσουν οι οικιακοί καταναλωτές και οι επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης η MWh θα κυμαίνεται από 150-170 ευρώ για τα νοικοκυριά. Θα υπάρχουν όμως πολλές διαβαθμίσεις ανάλογα τον πάροχο, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνά τα 200 ευρώ. Με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για επιβολή πλαφόν στην λιανική τιμή του ρεύματος η MWh θα προσδιοριζόταν στα 140 ευρώ σταθερά για έναν χρόνο. Παράλληλα, το κόστος θα μοιραζόταν μεταξύ κράτους και ηλεκτροπαραγωγών ενώ τώρα μεταφέρεται στον Έλληνα φορολογούμενο.

Για τους εμπορικούς καταναλωτές η MWh θα κυμαίνεται πάνω από τα 200 ευρώ, την ώρα που οι επιχειρήσεις πληρώνουν ήδη το πιο ακριβό ρεύμα σε όλη την Ευρώπη. Όλοι μπορούν να κρίνουν ποια πρόταση υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments