Πολιτική

Καραμανλής για ΒΟΑΚ: Στην Κρήτη υλοποιούμε το μεγαλύτερο νέο αυτοκινητόδρομο στην Ευρώπη

Καραμανλής για ΒΟΑΚ: Στην Κρήτη υλοποιούμε το μεγαλύτερο νέο αυτοκινητόδρομο στην Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στη δημοπράτηση της οδικής σύνδεσης Νεάπολη - Αγ. Νικόλαος του ΒΟΑΚ αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Στη δημοπράτηση της οδικής σύνδεσης Νεάπολη – Αγ. Νικόλαος του ΒΟΑΚ αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής κατά την τοποθέτηση του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. «Εμείς, όμως, δεν είμαστε το ίδιο, κι ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, υπογραμμίζοντας πως «παραλάβαμε ένα έργο προβληματικό και σχεδιασμένο στο πόδι, και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κάνουμε πράξη».

Επίσης, σημείωσε με έμφαση: «Αυτήν τη στιγμή γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών. Υπήρξαν λάθη; Υπήρξαν. Κι εμείς μπορεί να κάναμε λάθη και είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε αυτό το έργο με σοβαρότητα έως έναν βαθμό; Ναι. Αλλά πέρα από αυτό έκανε μόνο το πρώτο βήμα, μας είπε μόνο την αρχιτεκτονική του έργου και δεν είπε μετά που θα βρει τα λεφτά» τόνισε.

Ο κ. Καραμανλής ζήτησε την ίδια στιγμή από τον ΣΥΡΙΖΑ να παραδεχθεί με τη σειρά του ότι «δεν είχε προβλέψει χάραξη, ούτε χρονοδιαγράμματα, ούτε χρηματοδότηση». Παράλληλα, ο υπουργός παρατήρησε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το συγκεκριμένο έργο. «Σήμερα, έπεσαν οι μάσκες», ανέφερε και τονίζοντας πως «είδαμε δύο πτυχές του ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη με τον διχαστικό κι εριστικό του λόγο και από την άλλη είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Ξανθού που έκανε σοβαρές ερωτήσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments