Πολιτική

Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες

Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία στην οποία κάνει λόγο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες.

“Ακόμα κι αν προσπεράσουμε το μένος και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση, αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να λέει «ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της» δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες που πέφτουν μέρα και νύχτα στη μάχη με τις φλόγες, στους εθελοντές, στον στρατό, στην αυτοδιοίκηση, σε όλους εκείνους δηλαδή που παλεύουν καθημερινά με τα δεκάδες πύρινα μέτωπα. Δυστυχώς ο κατήφορος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταματημό. Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάντια της.

Όσο για τη ζημιά και την έκτασή της, ας κάνουν λίγη υπομονή και ας τιθασεύσουν λίγο την καταστροφολογική τους εμμονή, μέχρι να σβήσει η φωτιά και να γίνει αναλυτική αποτίμησή της με όλα τα αντικειμενικά στοιχεία” αναφέρει η ανακοίνωση.

Τι δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφορικά με το πύρινο μέτωπο στη Δαδιά το οποίο μαίνεται για 7η ημέρα. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι είναι απερίγραπτη η περιβαλλοντική καταστροφή.

Επειδή είναι πολύ πιθανόν να μην το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μια πρωτοφανής περιβαλλοντική καταστροφή είναι σε εξέλιξη, αφού το προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς καίγεται σήμερα για 7η συνεχόμενη ημέρα.

Έναν χρόνο πριν, η κυβέρνηση είχε καταργήσει το φορέα διαχείρισης του πάρκου. Και σήμερα που συντελείται αυτή η απερίγραπτη καταστροφή, εξαντλείται σε επικοινωνιακές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού πολιτικής προστασίας που «έσπευσε» την τέταρτη μέρα (!) της πυρκαγιάς για «να συντονίσει» και αποχώρησε αφήνοντας πίσω τα μέχρι στιγμής 35.000 στρέμματα στάχτης και τη φωτιά να συνεχίζει να καίει ενώ αύριο αναμένονται άνεμοι 7 μποφόρ στη περιοχή.

Για μία ακόμη φορά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το δόγμα Μητσοτάκη για την  αντιμετώπιση των πυρκαγιών: Η φωτιά κάποια στιγμή θα σβήσει μόνη της και τότε θα εμφανιστούν τα κυβερνητικά στελέχη να βγάλουν σέλφι στα καμμένα και να μοιράζουν συγχαρητήρια στους εαυτούς τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments