Ελλάδα

Hellenic Train: Ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία των επιβατών

Hellenic Train: Ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία των επιβατών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Στην ανακοίνωση της εταιρείας γίνεται γνωστό πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από διακοπή ρεύματος

Πολύωρη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες του υπερσύγχρονου τρένου «Λευκό Βέλος» με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όταν ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα εν τέλει η μεταφορά τους να γίνει με λεωφορεία.

Η εταιρεία Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση για την ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών ζητώντας συγγνώμη από όσους επέλεξαν το τρένο για Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ωστόσο πως η ίδια δεν ευθύνεται καθώς η βλάβη αφορούσε στις υποδομές.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας γίνεται γνωστό πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από διακοπή ρεύματος. Μάλιστα, όπως σημειώνει τα τρένα σταμάτησαν με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση για την επαναφορά των επιβατών στους Σταθμούς.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Σήμερα το απόγευμα (χθες) μια διακοπή ρεύματος στις υποδομές είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων που κινούνταν από τον Σταθμό Λαρίσης προς Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.

Τα τρένα ακινητοποιήθηκαν στη γραμμή και πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την επαναφορά των επιβατών στους Σταθμούς.

Οι περισσότεροι επιβάτες έχουν μεταφερθεί στον τελικό προορισμό τους με λεωφορεία, ενώ μέσα στην επομένη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του συνόλου των επιβατών στους προορισμούς τους.

Όλοι έχουν αποζημιωθεί για τα χρήματα του εισιτηρίου που είχαν αγοράσει.

Η κυκλοφορία σταδιακά θα ομαλοποιηθεί καθώς η ηλεκτροδότηση στο δίκτυο δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί.

Η Hellenic Train ζητά μία ειλικρινής συγνώμη από τους επιβάτες για αυτό το ατυχές γεγονός, αν και η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία των υποδομών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments