Πολιτισμός

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης επιστρέφει στο Ηρώδειο για μια μαγευτική μουσική βραδιά

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης επιστρέφει στο Ηρώδειο για μια μαγευτική μουσική βραδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Viator -GetYourGuide- Klook

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά μερικά από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα έργα του Μότσαρτ και τα πασίγνωστα βαλς

Η καταξιωμένη Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης (Vienna Mozart Orchestra) που είδαμε το χειμώνα στο Christmas Theater, ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας, επιστρέφει στη χώρα μας για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι κάτω από την Ακρόπολη. Αυτό που κάνει την Ορχήστρα να ξεχωρίζει πέρα από τους δεξιοτέχνες μουσικούς της, αφού συνεργάζονται μαζί της μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, είναι τα αυθεντικά κοστούμια και οι περούκες που φορούν, όπως και στην Βιέννη του 18ου αιώνα, την εποχή που έζησε και μεγαλούργησε ο σπουδαίος συνθέτης Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά μερικά από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα έργα του Μότσαρτ και τα πασίγνωστα βαλς και οι πόλκες της οικογένειας των Στράους, όπως ο “Όμορφος Γαλάζιος Δούναβης”, η εισαγωγή της “Νυχτερίδας” ή το “Εμβατήριο Radetzky”. Με την Ορχήστρα θα εμφανιστούν επίσης σοπράνο από την Όπερα της Βιέννης σε γνωστές και αγαπημένες άριες, για να μας ταξιδέψουν στην μαγική ατμόσφαιρα της ευρωπαϊκής πόλης.

Οι συναυλίες της Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες και διασημότερες αίθουσες συναυλιών της Βιέννης, και συγκεκριμένα στο Golden Hall της Musikverein, στο Wiener Konzerthaus και στο Great Hall του Hofburg (Αυτοκρατορικό ανάκτορο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments