Διεθνή

Ashley Judd: Αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού 3 φορές και την μια έμεινε έγκυος

Ashley Judd: Αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού 3 φορές και την μια έμεινε έγκυος

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly

Ashley Judd: Κατάφερε μετά από χρόνια να συναντήσει τον έναν βιαστή της και να κουβεντιάσουν

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ashley Judd στον David Kessler, μιλώντας στο εβδομαδιαίο podcast του συγγραφέα για το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη σε νεαρή ηλικία. Η Αμερικανίδα ηθοποιός μόλις δύο χρόνια νωρίτερα αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού τρεις φορές και μάλιστα τη μια από αυτές έμεινε έγκυος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αναγκαστικά σε άμβλωση. Όπως δήλωσε ο μοναδικός τρόπος για να αισθανθεί αληθινά δικαιωμένη, προσφέροντας ολοκληρωτικά λύτρωση στην ψυχή της, ήταν να αναζητήσει τον άνθρωπο που την βίασε και συζητώντας μαζί του να ανακαλύψει το κίνητρο, το οποίο το οδήγησε στην φρικτή αυτή πράξη.

Η εν λόγω επιθυμία έγινε πραγματικότητα αρκετά χρόνια μετά το δυσάρεστο περιστατικό, αφού η 54χρονη Judd συνάντησε πρόσφατα έναν από τους βιαστές της.

“Για να συντομεύσω την ιστορία, προσπάθησα να τον βρω και καταλήξαμε δίπλα – δίπλα, σε κουνιστές πολυθρόνες να μιλάμε. Του είπα ότι με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω την ιστορία που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια και να καταλάβω γιατί έφτασε ως εκεί. Μόνο έτσι θα μπορούσε να αποκατασταθεί στα μάτια μου η “δικαιοσύνη”” επισήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στη συνέχεια πως η απόφαση να μιλήσει κατ’ ιδίαν μαζί του προέκυψε μόνον αφού είχε περάσει ο έντονος θυμός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Judd (@ashley_judd)

“Όταν με βίασε ένας άντρας το 1999, θεώρησα ότι ήταν κάτι τρελό. Ήξερα τα όριά μου, ήμουν άθικτη και εκτός αυτούς, ήμουν ήδη μια δυνατή γυναίκα που στήριζα τον φεμινισμό. Το ότι συνέβη κάτι τέτοιο υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ήταν κάτι απρόβλεπτο. Παρόλα αυτά, έχω την επιθυμία ακόμα και σήμερα, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, όμως η ψυχή μου πλέον είναι γεμάτη”.

Όπως ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο της συζήτησης, καταφέρει να βελτιώσει τον τραυματισμένο ψυχικό της κόσμο με πολύ μεγάλη προσωπική προσπάθεια, ξεπερνώντας σε σημαντικό βαθμό την θλίψη μόνη της, με μοναδικό σύμμαχο την θεραπεία που επίλεξε να ακολουθήσει. “Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μόνη μου για αυτό το τραύμα, να κάνω τη θεραπεία μου και να κάνω κάποιες αλλαγές στη συνείδησή μου. Κατάφερα να δεθώ με άλλες γυναίκες που είχαν παρόμοιες εμπειρίες και να μοιραστώ μαζί τους πολλά μυστικά” εξήγησε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας, φρόντισε να υπενθυμίσει στους ακροατές πως για να επουλωθεί το τραύμα του βιασμού δεν χρειάστηκε η συμβολή του θύτη της, παρά μόνο η εσωτερική δουλειά που χάρισε στον εαυτό της. “Η θεραπεία μας από τη θλίψη είναι μια δουλειά που πρέπει να την κάνουμε εμείς οι ίδιοι εσωτερικά. Ακόμα και το ταξίδι μας, παρέα με τη θλίψη και το τραύμα, είναι κι αυτό μια δουλειά εσωτερική. Υπάρχουν ακροατές που χρειάζονται να τους υπενθυμίσω πως η ειλικρινής μεταμέλεια είναι το πιο σημαντικό” είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments