Τεχνολογία

Tο πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο, που ονομάζεται Aeromobil

Tο πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο, που ονομάζεται Aeromobil

Πηγή Φωτογραφίας: Flying Magazine- Aerospace Technology

Λειτουργεί τόσο ως αυτοκίνητο δρόμου όσο και ως αεροπλάνο. Μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 600 μίλια στη στεριά ή 450 μίλια στον αέρα με ένα μόνο ντεπόζιτο.

Ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο με κόκκινο χρώμα της Ferrari θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε επιβάτη. Στις 15 Ιουλίου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας αποφάσισε ότι ήταν ασφαλές για πτητικές δοκιμές, επομένως το ιπτάμενο αυτοκίνητο θα μπορεί σε λίγες εβδομάδες να κυκλοφορεί στην αγορά.

Το καινοτόμο όχημα σχεδιάστηκε για να προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του υβριδικού συστήματος ηλεκτροκίνησης, για ένα ομαλό ταξίδι στον αέρα. Όταν προσγειώνεται, τα φτερά του διπλώνουν στα πλάγια του αυτοκινήτου.

Ο Sky και εφευρέτης του Switchblade, είπε στο The Hill σχετικά με την πρόοδο του οχήματος. «Είμαστε σε διαφορετική πίστα τώρα».Το Switchblade, χωράει μέχρι δύο άτομα.Ο Bousfield λέει ότι οι ιδιοκτήτες πιθανότατα θα πρέπει να αγοράσουν ασφάλεια αυτοκινήτου και αεροσκάφους για πλήρη προστασία από ζημιές.

View this post on Instagram

A post shared by DESIGNER COMMUNITY (@designercommunity)

Άλλα ιπτάμενα αυτοκίνητα ετοιμάζονται επίσης να πετάξουν. Το AirCar της Klein Vision πιστοποιήθηκε από τις αρχές αεροπορικών μεταφορών στη Σλοβακία, με προσδοκία να πιστοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη. Επί του παρόντος, η εταιρεία επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κράτηση για το αυτοκίνητό τους εκ των προτέρων με προκαταβολή. Μέχρι στιγμής, πάνω από 1.600 άτομα βρίσκονται στη λίστα κρατήσεων και καθημερινά αυξάνονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments