Trash

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανάβει φωτιές με τις καμπύλες της και το καυτό φούξια μαγιό της

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανάβει φωτιές με τις καμπύλες της και το καυτό φούξια μαγιό της

Πηγή Φωτογραφίας: .okmag.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η σύντροφος του Πασχαλάκη έχει βαλθεί να μας τρελάνει με το αγαλματένιο κορμί της

Με μια φωτογραφία της με μαγιό καλωσόρισε τον Αύγουστο η καλλονή Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια ποζάρει με το φούξια  μαγιό της μπροστά από ένα δέντρο, έχοντας ένα πολύ φουντωτό μαλλί σαν λιοντάρι.

«Καλώς ήρθες Αύγουστε! Καλό μήνα παιδιά με υγεία, πολλά χαμόγελα, πολλές βουτιές, πολλά παγωτά, μουσική, τραγούδι, ηλιοβασιλέματα, παιχνίδια και ανεμελιά! Παιδί του Αυγούστου… Εγώ του έρωτα παιδί μες την υπερβολή στα άκρα η επιθυμία…», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

View this post on Instagram

A post shared by Eirini Papadopoulou (@eirini_papadopoulou)

Μετακομίζει για χάρη του

Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού βρίσκονται προ των πυλών. Αφορμή είναι η επικείμενη μεταγραφή του Αλ. Πασχαλάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έληξε και έπειτα από μία πενταετία αποφάσισε να αφήσει τον «Δικέφαλο» και τη Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό. Η σύντροφός του σχεδιάζει να τον ακολουθήσει και να γίνει ερωτική μετανάστρια για χάρη του…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, φέρνοντας ανατροπές τόσο στη συνέχεια της καριέρας του όσο και στα σχέδια για την προσωπική του ζωή. Η Ειρήνη σκοπεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να πηγαινοέρχεται όταν χρειάζεται. Η αρχική σκέψη της φέρεται να είναι ότι φέτος θα κάνει μάλλον αυστηρές επιλογές, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της όσο περισσότερο μπορεί.

Οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια και όσο περνά ο καιρός, τόσο ο έρωτάς τους δυναμώνει. Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους για κοινό μέλλον, με τα σχέδια γάμου και τη δημιουργία οικογένειας να διακρίνονται πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments